Masa tenisi müsabakaları tamamlandı

GÜNDEM 19.03.2019 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1897+ kez okundu.
 

Masa tenisi müsabakaları tamamlandı

  5 Ocak Stadyumu Tribün Altı Spor Salonunda yapılan yarışmalara 8 Okuldan 11 sporcu katıldı. Alper Tekalp; "Özel Sporcularımızın Sosyalleşmesi adına yapılan en önemli aktivite spordur " Özel Sporcular Fedarasyon Eğitim Kurulu Başkanı Alper Tekalp yaptığı konuşmada şunları kaydetti. "Özel sporcuları sosyal hayata kazandırma konusunda birçok çalışmalar içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Böylesi anlamlı bir görevi ifa eden antrenör arkadaşlarımıza, sporcularımızın yanında olan velilerimize ve bizlere faaliyetlerimiz konusunda her türlü desteği veren Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca Müsabakalar sonunda başarılı olan sporcularımızın 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin'de yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Birinciliği'ne katılacağından dolayı onur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum." Dereceye giren sporculara madalyaları Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır ve Özel Sporcular Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Alper Tekalp ve antrenörler tarafından verildi. Kimler Dereceye Girdi? Yıldız Erkek Otizm: 1. Fırat Sevdi 2. Arda Avan Genç Kız Otizm: 1. Gizem Tekiner Genç Erkek Otizm: 1. Mert Kemal Oğuz 2. Eyüpcan Ökmen Yıldız Kız Mental: 1. Zeynep Ceviz Yıldız Erkek Mental: 1. Samet Uğur 2.Emre Çiftçi 3. Furkan Acara Genç Erkek Mental: 1.İbrahim Asutay  

 

5 Ocak Stadyumu Tribün Altı Spor Salonunda yapılan yarışmalara 8 Okuldan 11 sporcu katıldı.

Alper Tekalp; "Özel Sporcularımızın Sosyalleşmesi adına yapılan en önemli aktivite spordur "

Özel Sporcular Fedarasyon Eğitim Kurulu Başkanı Alper Tekalp yaptığı konuşmada şunları kaydetti. "Özel sporcuları sosyal hayata kazandırma konusunda birçok çalışmalar içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Böylesi anlamlı bir görevi ifa eden antrenör arkadaşlarımıza, sporcularımızın yanında olan velilerimize ve bizlere faaliyetlerimiz konusunda her türlü desteği veren Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca Müsabakalar sonunda başarılı olan sporcularımızın 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin'de yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Birinciliği'ne katılacağından dolayı onur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum."

Dereceye giren sporculara madalyaları Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır ve Özel Sporcular Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Alper Tekalp ve antrenörler tarafından verildi.

Kimler Dereceye Girdi?

Yıldız Erkek Otizm:

1. Fırat Sevdi

2. Arda Avan

Genç Kız Otizm:

1. Gizem Tekiner

Genç Erkek Otizm:

1. Mert Kemal Oğuz

2. Eyüpcan Ökmen

Yıldız Kız Mental:

1. Zeynep Ceviz

Yıldız Erkek Mental:

1. Samet Uğur

2.Emre Çiftçi

3. Furkan Acara

Genç Erkek Mental:

1.İbrahim Asutay

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.