MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ​

SPOR 15.04.2019 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1922+ kez okundu.
 

MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ​

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.   Turnuva Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Dingil’in verdiği “Yönetim ve Organizasyon” dersi kapsamında 1. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Sportmenlik, hareket, sağlık, kaliteli zaman geçirme ve arkadaşlık temalarının hedeflendiği turnuvada erkekler kategorisinde Volkan Tazegül, Sergen Taş, Ferhat Dağ, Cihan Gündüz, Ramazan Biricik, Öğr. Gör. Hayrullah Özel, Feyzullah Topçu, Muhammed Yalman, Ali Muhammed Aksoy, Hasan Kurtuluş, Öğr. Gör. Mutlu Kurban, Arda Vergili, Tunahan Çağrı Dinçer, Doç. Dr. Mahmut Dingil, Öğr. Gör. Dr. Deniz Mutlu Ala, Erkan Kaya, Mehmet Ali Kara ve Bayanlar kategorisinde Hazal Zor ile Mervenur Karaca mücadele etti.   Turnuva 22 Gün Sürdü 22 gün süren turnuva sonunda erkekler kategorisinde birinciliği Mehmet Ali Kara, ikinciliği Sergen Taş ve üçüncülüğü Hayrullah Özel elde ederken bu kategoride en iyi gelişme gösteren sporcu ise Erkan Kara seçildi. Bayanlar kategorisinde ise birinci Hazal Zor ve ikinci Mervenur Karaca oldu.  Turnuvanın sona ermesiyle dereceye giren sporcuların madalyaları ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde akademik ve idari personellerin katılımıyla yapılan madalya töreni ile sahiplerine verildi. Müsabakalar boyunca farklı programlardaki öğrenciler birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmalarının yanında tatlı bir rekabet içinde mücadele ettiler.   Masa tenisi birincisi Mehmet Ali Kara’ya madalyasını AOSB Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, ikinci Sergen Taş’a madalyasını müdür yardımcısı Doç. Dr. M. Eren Öztekin verirken, masa tenisinde gelişme kaydeden öğrenci Erkan Kaya’ya madalyasını yüksekokul sekreteri Mustafa Çalkamış takdim etti. Bayanlar kategorisinde ikinciliği elde eden Mervenur Karaca da madalyasını Öğr. Gör. Mutlu Kurban’nın elinden aldı.    Turnuva madalya töreni, AOSB Teknik Bilimler MYO bahçesinde turnuvayı düzenleyen Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı 1. sınıf öğrencileri ile birlikte anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.    

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

 

Turnuva Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Dingil’in verdiği “Yönetim ve Organizasyon” dersi kapsamında 1. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Sportmenlik, hareket, sağlık, kaliteli zaman geçirme ve arkadaşlık temalarının hedeflendiği turnuvada erkekler kategorisinde Volkan Tazegül, Sergen Taş, Ferhat Dağ, Cihan Gündüz, Ramazan Biricik, Öğr. Gör. Hayrullah Özel, Feyzullah Topçu, Muhammed Yalman, Ali Muhammed Aksoy, Hasan Kurtuluş, Öğr. Gör. Mutlu Kurban, Arda Vergili, Tunahan Çağrı Dinçer, Doç. Dr. Mahmut Dingil, Öğr. Gör. Dr. Deniz Mutlu Ala, Erkan Kaya, Mehmet Ali Kara ve Bayanlar kategorisinde Hazal Zor ile Mervenur Karaca mücadele etti.

 

Turnuva 22 Gün Sürdü

22 gün süren turnuva sonunda erkekler kategorisinde birinciliği Mehmet Ali Kara, ikinciliği Sergen Taş ve üçüncülüğü Hayrullah Özel elde ederken bu kategoride en iyi gelişme gösteren sporcu ise Erkan Kara seçildi. Bayanlar kategorisinde ise birinci Hazal Zor ve ikinci Mervenur Karaca oldu. 

Turnuvanın sona ermesiyle dereceye giren sporcuların madalyaları ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde akademik ve idari personellerin katılımıyla yapılan madalya töreni ile sahiplerine verildi. Müsabakalar boyunca farklı programlardaki öğrenciler birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmalarının yanında tatlı bir rekabet içinde mücadele ettiler.

 

Masa tenisi birincisi Mehmet Ali Kara’ya madalyasını AOSB Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, ikinci Sergen Taş’a madalyasını müdür yardımcısı Doç. Dr. M. Eren Öztekin verirken, masa tenisinde gelişme kaydeden öğrenci Erkan Kaya’ya madalyasını yüksekokul sekreteri Mustafa Çalkamış takdim etti. Bayanlar kategorisinde ikinciliği elde eden Mervenur Karaca da madalyasını Öğr. Gör. Mutlu Kurban’nın elinden aldı. 

 

Turnuva madalya töreni, AOSB Teknik Bilimler MYO bahçesinde turnuvayı düzenleyen Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı 1. sınıf öğrencileri ile birlikte anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.