Masada Seyhan var mı?

SİYASET 03.01.2019 - 17:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1944+ kez okundu.
 

Masada Seyhan var mı?

CHP'de gözler bugün yapılacak Parti Meclisi’nde!
  CHP’de 2019’un ilk Parti Meclisi (PM) bugün toplanıyor. Yılın ilk PM toplantısında en az 100 belediye başkan adayının daha netleşeceği kulislerde konuşuluyor.  MERAKLA BEKLENİYOR Adana’da gözler en büyük ilçe olan Seyhan’a çevrildi. Büyükşehir Belediyesi ile büyük ilçelerden biri olan Çukurova’da adayları netleşen ilde; Seyhan belediye başkan adayının kim olacağı merakla bekleniyor.  16 OCAK’TA AÇIKLANACAK İDDİASI  Bugün yapılacak olan PM toplantısında Seyhan adayının açıklanması beklense de büyük bir sürpriz olmaması halinde Seyhan belediye başkan adayının 16 Ocak’ta açıklanacağı iddia ediliyor.  PARTİ MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nca Parti Meclisi üyelerine gönderilen çağrıda, 4 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Parti Meclisi’nin CHP Genel Merkezi’nde olağanüstü toplanacağı belirtilmişti.
CHP'de gözler bugün yapılacak Parti Meclisi’nde!

 


CHP’de 2019’un ilk Parti Meclisi (PM) bugün toplanıyor. Yılın ilk PM toplantısında en az 100 belediye başkan adayının daha netleşeceği kulislerde konuşuluyor. 
MERAKLA BEKLENİYOR
Adana’da gözler en büyük ilçe olan Seyhan’a çevrildi. Büyükşehir Belediyesi ile büyük ilçelerden biri olan Çukurova’da adayları netleşen ilde; Seyhan belediye başkan adayının kim olacağı merakla bekleniyor. 
16 OCAK’TA AÇIKLANACAK İDDİASI 
Bugün yapılacak olan PM toplantısında Seyhan adayının açıklanması beklense de büyük bir sürpriz olmaması halinde Seyhan belediye başkan adayının 16 Ocak’ta açıklanacağı iddia ediliyor. 
PARTİ MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nca Parti Meclisi üyelerine gönderilen çağrıda, 4 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Parti Meclisi’nin CHP Genel Merkezi’nde olağanüstü toplanacağı belirtilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.