MASFED’TEN KARADENİZ ÇIKARMASI

02.12.2017 - 07:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1039+ kez okundu.
 

MASFED’TEN KARADENİZ ÇIKARMASI

  Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Karadeniz İstişare Toplantısı sektör temsilcilerini Trabzon Akçaabat’ta buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen ve 25 ilde faaliyet gösteren 2. El araç satıcıları ve sektör temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı bu kez Trabzon Akçaabat’ta gerçekleşti. Akçaabat Galericiler Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya MASFED çatısı altında bir araya gelen çok sayıda galerici ve meslek temsilcileri katılım gösterdi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, Genel Sekreter Niyazi Berktaş, yönetim kurulu üyeleri ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Türkmen, Akçaabat Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak da hazır bulundu. MASFED hızlı büyümesini sürdürüyor Birlik ve beraberlik mesajlarının yinelendiği toplantıda katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan MASFED Başkanı Aydın Erkoç şunları söyledi: “Bugün, Ankara, İstanbul, Ordu, Samsun, Giresun, Çorum, Erzurum, Tokat, Aydın’dan; Türkiye’nin dört bir yanından arkadaşlarımızla birlikteyiz. Bu, gücümüze güç katıyor, çabalarımızı da anlamlı kılıyor. MASFED olarak da her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Biliyorsunuz mesleğimizin sorunları, çözüm bekleyen, hepimizin uğraş verdiği sıkıntıları var. Kamu ve bürokrasi kanadında bu yönde önemli çalışmalar yapıyoruz. İkinci el ticaretin düzenlenmesi, KDV sorununun çözümü, internetten araç alım satımı gibi pek çok konu için çalışıyoruz. Bunları çözmeye ve mesleğimizi hak ettiği saygınlığa kavuşturmaya kararlıyız. Bunu hep birlikte başaracağız.” “Karadeniz Bölgesi olarak çalışmaları memnuniyet verici buluyoruz” Toplantıda Akçaabat Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak da bir konuşma yaparak, “MASFED ile birlikteliğimiz henüz çok yeni olmasına rağmen yapılan çalışmaları görmek bizi çok mutlu ediyor. Ayrıca bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve geniş katılımdan ötürü de mutluyuz. Başta Karadeniz Bölgesi olarak Başkan Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin çalışmalarını takdirle izliyoruz ve yapılan çalışmaların kısa zamanda çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz ”dedi. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de 2. el motorlu araç ticareti ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Güzel çalışmalar yapılıyor.  Biz de ilçemizde ve ilimizdeki çalışmalara destek veriyoruz. Dernek Başkanı İsak’la da güzel bir işbirliğimiz var. MASFED temsilcilerine de teşrifleri ve uğraşları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi. MASFED Başkanı Erkoç ve beraberindeki heyet, ziyaret kapsamında ayrıca Trabzon ve Akçaabat’taki Galericiler Sitesi ile işyerlerine ziyarette bulundu; meslektaşlarının talep ve isteklerini aldı.  

 

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Karadeniz İstişare Toplantısı sektör temsilcilerini Trabzon Akçaabat’ta buluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen ve 25 ilde faaliyet gösteren 2. El araç satıcıları ve sektör temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı bu kez Trabzon Akçaabat’ta gerçekleşti. Akçaabat Galericiler Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya MASFED çatısı altında bir araya gelen çok sayıda galerici ve meslek temsilcileri katılım gösterdi.

MASFED Başkanı Aydın Erkoç, Genel Sekreter Niyazi Berktaş, yönetim kurulu üyeleri ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Türkmen, Akçaabat Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak da hazır bulundu.

MASFED hızlı büyümesini sürdürüyor

Birlik ve beraberlik mesajlarının yinelendiği toplantıda katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan MASFED Başkanı Aydın Erkoç şunları söyledi:

“Bugün, Ankara, İstanbul, Ordu, Samsun, Giresun, Çorum, Erzurum, Tokat, Aydın’dan; Türkiye’nin dört bir yanından arkadaşlarımızla birlikteyiz. Bu, gücümüze güç katıyor, çabalarımızı da anlamlı kılıyor. MASFED olarak da her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Biliyorsunuz mesleğimizin sorunları, çözüm bekleyen, hepimizin uğraş verdiği sıkıntıları var. Kamu ve bürokrasi kanadında bu yönde önemli çalışmalar yapıyoruz. İkinci el ticaretin düzenlenmesi, KDV sorununun çözümü, internetten araç alım satımı gibi pek çok konu için çalışıyoruz. Bunları çözmeye ve mesleğimizi hak ettiği saygınlığa kavuşturmaya kararlıyız. Bunu hep birlikte başaracağız.”

“Karadeniz Bölgesi olarak çalışmaları memnuniyet verici buluyoruz”

Toplantıda Akçaabat Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak da bir konuşma yaparak, “MASFED ile birlikteliğimiz henüz çok yeni olmasına rağmen yapılan çalışmaları görmek bizi çok mutlu ediyor. Ayrıca bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve geniş katılımdan ötürü de mutluyuz. Başta Karadeniz Bölgesi olarak Başkan Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin çalışmalarını takdirle izliyoruz ve yapılan çalışmaların kısa zamanda çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz ”dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de 2. el motorlu araç ticareti ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Güzel çalışmalar yapılıyor.  Biz de ilçemizde ve ilimizdeki çalışmalara destek veriyoruz. Dernek Başkanı İsak’la da güzel bir işbirliğimiz var. MASFED temsilcilerine de teşrifleri ve uğraşları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

MASFED Başkanı Erkoç ve beraberindeki heyet, ziyaret kapsamında ayrıca Trabzon ve Akçaabat’taki Galericiler Sitesi ile işyerlerine ziyarette bulundu; meslektaşlarının talep ve isteklerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.