MAZBATA KRİZİ!

SİYASET 05.04.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1808+ kez okundu.
 

MAZBATA KRİZİ!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeydan Karalar’ın mazbatasını almaya gitmediği yönündeki iddiaları yalanladı.   ŞEHRİ BAŞKANSIZ BIRAKMAK MANİDAR Çelebi, “Adana’nın tanıtımı için çok büyük öneme sahip kentin de markası haline gelen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın başladığı dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin başkansız bırakılması da oldukça manidar ve kabul edilemez bir durumdur” dedi. CİDDİ İDDİALARA YOL AÇIYOR “Geçersiz oyların tamamı geçerli kabul edilip, MHP adayının oyu olarak kayıtlara geçse bile aradaki farkın kapanması imkansız” diyen Çelebi, mazbata sürecinin gecikmesinin belediyenin içinin boşaltıldığından, evrak imhasına kadar birçok ciddi iddianın kamuoyunda tartışılmasına yol açtığını ileri sürdü. EMEKÇİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ Karalar’ın göreve gelmesinin ardından çalışanların görevine son vereceği yönündeki iddialarında da gerçek dışı olduğunu kaydeden Çelebi, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışı emek üzerine kurulmuştur. Görevini layıkıyla yapan, hukuk dışı işlere bulaşmayan, siyasi görüşü ya da mensup olduğu siyasi parti ne olursa olsun emekçilerin her birinin hakkı ayrım yapılmaksızın korunacaktır” dedi.  

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeydan Karalar’ın mazbatasını almaya gitmediği yönündeki iddiaları yalanladı.  

ŞEHRİ BAŞKANSIZ BIRAKMAK MANİDAR

Çelebi, “Adana’nın tanıtımı için çok büyük öneme sahip kentin de markası haline gelen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın başladığı dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin başkansız bırakılması da oldukça manidar ve kabul edilemez bir durumdur” dedi.

CİDDİ İDDİALARA YOL AÇIYOR

“Geçersiz oyların tamamı geçerli kabul edilip, MHP adayının oyu olarak kayıtlara geçse bile aradaki farkın kapanması imkansız” diyen Çelebi, mazbata sürecinin gecikmesinin belediyenin içinin boşaltıldığından, evrak imhasına kadar birçok ciddi iddianın kamuoyunda tartışılmasına yol açtığını ileri sürdü.

EMEKÇİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Karalar’ın göreve gelmesinin ardından çalışanların görevine son vereceği yönündeki iddialarında da gerçek dışı olduğunu kaydeden Çelebi, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışı emek üzerine kurulmuştur. Görevini layıkıyla yapan, hukuk dışı işlere bulaşmayan, siyasi görüşü ya da mensup olduğu siyasi parti ne olursa olsun emekçilerin her birinin hakkı ayrım yapılmaksızın korunacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.