Mehmet Gazioğlu’na ilçelerde büyük ilgi

GÜNDEM 04.05.2018 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3009+ kez okundu.
 

Mehmet Gazioğlu’na ilçelerde büyük ilgi

    AK Parti’nin Adana’dan en genç milletvekili a.Adayı olan 22 yaşındaki Siyaset Bilimi eğitim alan Mehmet Gazioğlu partinin tüm örgütlerini gezerek “Bu Kutlu davayı hep birlikte daha büyük başarılara taşıyacağız” çağrıları yapıyor.   CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ Sabahın ilk ışıkları ile güne başlayan Mehmet Gazioğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yorulmak bilmediği bir mücadelede bizlerde dur-durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu mesele memleket meselesidir. AK kadrolarda hepimize büyük görevler düşmektedir. Teşkilatlarımız hazır. Adana hazır, Adana AK Parti diyor. Hep Birlikte Yeni Hedeflere” dedi. PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜYOR AK Partinin Tufanbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Karaisalı, Saimbeyli, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Çukurova, Karataş, Aladağ ve Ceyhan ilçe örgütlerini gezen Mehmet Gazioğlu, partililer ve vatandaşlara neden AK Partiye oy vermeleri gerektiğini anlatıyor. ‘GAZİOĞLU’NU DESTEKLİYORUZ’ İlçe örgütlerindeki partililer ve vatandaşlar, genç Milletvekili a.Adayı Mehmet Gazioğlu’na büyük ilgi gösterirken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin önünü açmasıyla Mehmet Gazioğlu gibi başarılı gençlerimizi yakından tanıma fırsatımız oldu. Gazioğlu’nu destekliyoruz” diyorlar.  

 

 

AK Parti’nin Adana’dan en genç milletvekili a.Adayı olan 22 yaşındaki Siyaset Bilimi eğitim alan Mehmet Gazioğlu partinin tüm örgütlerini gezerek “Bu Kutlu davayı hep birlikte daha büyük başarılara taşıyacağız” çağrıları yapıyor.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN YANINDAYIZ

Sabahın ilk ışıkları ile güne başlayan Mehmet Gazioğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yorulmak bilmediği bir mücadelede bizlerde dur-durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu mesele memleket meselesidir. AK kadrolarda hepimize büyük görevler düşmektedir. Teşkilatlarımız hazır. Adana hazır, Adana AK Parti diyor. Hep Birlikte Yeni Hedeflere” dedi.

PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜYOR

AK Partinin Tufanbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Karaisalı, Saimbeyli, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Çukurova, Karataş, Aladağ ve Ceyhan ilçe örgütlerini gezen Mehmet Gazioğlu, partililer ve vatandaşlara neden AK Partiye oy vermeleri gerektiğini anlatıyor.

‘GAZİOĞLU’NU DESTEKLİYORUZ’

İlçe örgütlerindeki partililer ve vatandaşlar, genç Milletvekili a.Adayı Mehmet Gazioğlu’na büyük ilgi gösterirken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin önünü açmasıyla Mehmet Gazioğlu gibi başarılı gençlerimizi yakından tanıma fırsatımız oldu. Gazioğlu’nu destekliyoruz” diyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.