Mehmet Gazioğlu’ndan ‘Referandum Kitapçığı’

11.04.2017 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1189+ kez okundu.
 

Mehmet Gazioğlu’ndan ‘Referandum Kitapçığı’

Mehmet Gazioğlu, hazırladığı Anayasa Referandum Süreci kitapçığını Ankara’da Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya verdi ve bir süre sohbet etti
    Ankara’da Siyaset Bilimi Eğitimi Alan 22 yaşındaki Adanalı Mehmet Gazioğlu, Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı Sistemini öngören, 16 Nisan’da halkın oyuna sunulacak olan Anayasa Referandum süreci ile ilgili aydınlatıcı bilgiler içeren ‘Referandum Kitapçığı” hazırladı. Gazioğlu, Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya kitabını vererek bir süre sohbet etti.   Gazioğlu, kitapçığı Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Milletvekilleri, tüm siyasiler, Oda Borsalar, STK’lar, bürokratlar, gazeteciler, akademisyenler ve yazarlara gönderdi. Gazioğlu, ayrıca kitapçığı  www.mehmetgazioglu.com.tr adlı kişisel internet sitesinde ve sosyal medyada paylaşıyor.   BİR SİYASİ GÖRÜŞ SAVUNMUYOR Mehmet Gazioğlu, hazırladığı kitapçığın hiçbir siyasi görüşü savunmadığını belirterek, “Referandum 2017 dosyası, bir tez içermez, herhangi bir görüşü savunmaz. Net ve yalın ifadelerle, anlaşılır bir şekilde referandum sürecini anlatır. Bu çalışma, siyaset bilimi eğitimi alan 22 yaşında bir gencin yurttaşlık bilinci ile hareket ederek milletin iradesine duyduğu güven ve inancın belirtisi olarak hazırlanmıştır ve demokrasiye bağlılığın bir ürünüdür.” Dedi.   BÜYÜK DESTEK GÖRDÜM Mehmet Gazioğlu, Referandum Kitapçığı süresinde birçok kişinin fikrine başvurduğunu da belirterek, “Dosyamızı hazırlarken akademisyen, siyasetçi, siyaset bilimi uzmanı, hukukçu, yazar ve gazeteci dostlarımın büyük katkısını ve desteğini gördüm. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. Gazioğlu, ülkemizin huzur ve güven içinde bir Referandum süreci geçirmesini temenni ettiğini vurgulayarak sandıktan çıkacak millet iradesine herkesin saygı göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi ve referanduma katılım oranının yüksek olmasını diledi.  
Mehmet Gazioğlu, hazırladığı Anayasa Referandum Süreci kitapçığını Ankara’da Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya verdi ve bir süre sohbet etti

 

 

Ankara’da Siyaset Bilimi Eğitimi Alan 22 yaşındaki Adanalı Mehmet Gazioğlu, Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı Sistemini öngören, 16 Nisan’da halkın oyuna sunulacak olan Anayasa Referandum süreci ile ilgili aydınlatıcı bilgiler içeren ‘Referandum Kitapçığı” hazırladı. Gazioğlu, Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya kitabını vererek bir süre sohbet etti.  

Gazioğlu, kitapçığı Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Milletvekilleri, tüm siyasiler, Oda Borsalar, STK’lar, bürokratlar, gazeteciler, akademisyenler ve yazarlara gönderdi. Gazioğlu, ayrıca kitapçığı  www.mehmetgazioglu.com.tr adlı kişisel internet sitesinde ve sosyal medyada paylaşıyor.

 

BİR SİYASİ GÖRÜŞ SAVUNMUYOR

Mehmet Gazioğlu, hazırladığı kitapçığın hiçbir siyasi görüşü savunmadığını belirterek, “Referandum 2017 dosyası, bir tez içermez, herhangi bir görüşü savunmaz. Net ve yalın ifadelerle, anlaşılır bir şekilde referandum sürecini anlatır. Bu çalışma, siyaset bilimi eğitimi alan 22 yaşında bir gencin yurttaşlık bilinci ile hareket ederek milletin iradesine duyduğu güven ve inancın belirtisi olarak hazırlanmıştır ve demokrasiye bağlılığın bir ürünüdür.” Dedi.

 

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜM

Mehmet Gazioğlu, Referandum Kitapçığı süresinde birçok kişinin fikrine başvurduğunu da belirterek, “Dosyamızı hazırlarken akademisyen, siyasetçi, siyaset bilimi uzmanı, hukukçu, yazar ve gazeteci dostlarımın büyük katkısını ve desteğini gördüm. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Gazioğlu, ülkemizin huzur ve güven içinde bir Referandum süreci geçirmesini temenni ettiğini vurgulayarak sandıktan çıkacak millet iradesine herkesin saygı göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi ve referanduma katılım oranının yüksek olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.