Meltem ve Hıdır dünyaevine girdi

03.07.2019 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2180+ kez okundu.
 

Meltem ve Hıdır dünyaevine girdi

  Gazeteci Bilal Tipi, kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Meltem ve Hıdır Pekergin, Komshu Restaurant’ta yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. Davetlilerin huzurunda gerçekleşen nikah töreninde, Meltem Tipi’nin nikah şahitliklerini Simten Tipi ve Tuğba Gedik yaparken, damat Hıdır Pekergin’in nikah şahitliklerini ise Serkan Dönmez ve Gökhan Akkaş yaptı. Ayla –Mehmet Pekergin çifti ile Zehra – Bilal Tipi çifti dünür olmanın heyecanını yaşarken, konuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

 

Gazeteci Bilal Tipi, kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Meltem ve Hıdır Pekergin, Komshu Restaurant’ta yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

Davetlilerin huzurunda gerçekleşen nikah töreninde, Meltem Tipi’nin nikah şahitliklerini Simten Tipi ve Tuğba Gedik yaparken, damat Hıdır Pekergin’in nikah şahitliklerini ise Serkan Dönmez ve Gökhan Akkaş yaptı.

Ayla –Mehmet Pekergin çifti ile Zehra – Bilal Tipi çifti dünür olmanın heyecanını yaşarken, konuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.