MEMUR-SEN’DEN ‘SOL’ SÖYLEM!

GÜNDEM 10.12.2019 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2192+ kez okundu.
 

MEMUR-SEN’DEN ‘SOL’ SÖYLEM!

  “KAHROLSUN KÜRESEL EMPERYALİZM” İktidara yakınlığıyla bilinen Memur-Sen, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla ilginç bir açıklama yaptı. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, “ABD’den Rusya’ya Çin’den AB’ye kadar küresel emperyalizm, genelde insanlığa özelde ise İslam dünyasına karşı acımasız bir savaş yürütüyor. Kahrolsun küresel emperyalizm!” dedi.  MASUMLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE ENGEL OLUNAMIYOR Sezer, sendikanın il binasında, bağlı sendikaların il başkanları, STK temsilcisi ve üyeleriyle açıklama yaptı. İnsanca yaşama hakkının sınırlarını belirleyen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne rağmen emeğin sömürülmesine, haksızlıkların sürmesine, kanın akmasına, masumların öldürülmesine, insanların yerinden yurdundan edilmesine engel olunamadığını söyledi.  SAVAŞ VE ÇATIŞMALARDA 12 BİN ÇOCUK ÖLDÜ  Küresel emperyalizm sebebiyle yoksulluk ve açlığın büyüdüğünü, iç savaşlar ve insani krizlerin derinleştiğini savunan Sezer, “66 ülkede savaş ve çatışma var. 2018'de savaş ve çatışmalarda 12 binden fazla çocuk öldü. Geçen yıl 24 binden fazla çocuk ise savaşçı olarak kullanıldı, cinsel şiddete maruz kaldı ya da hastane veya okullara düzenlenen saldırılar sonucu öldü veya yaralandı.” diye konuştu.  VİCDANLI İNSANLAR DAYANIŞMALI  Emperyalist güçlerin terör örgütlerini desteklediğini ileri süren Sezer, şöyle devam etti: “Dünyanın yaşadığı insani krizin arkasında emperyalizmin sömürü düzeninin olduğunu vurguluyoruz. İnsanlığın zulümden kurtuluşu ezilen toplumların ve İslam dünyasının dayanışmasından geçiyor. Bütün vicdanlı insanları, erdemli hareketleri insanlık ortak paydasında mazlumlarla dayanışmaya çağırıyoruz.”

 

“KAHROLSUN KÜRESEL EMPERYALİZM”
İktidara yakınlığıyla bilinen Memur-Sen, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla ilginç bir açıklama yaptı. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, “ABD’den Rusya’ya Çin’den AB’ye kadar küresel emperyalizm, genelde insanlığa özelde ise İslam dünyasına karşı acımasız bir savaş yürütüyor. Kahrolsun küresel emperyalizm!” dedi. 
MASUMLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE ENGEL OLUNAMIYOR
Sezer, sendikanın il binasında, bağlı sendikaların il başkanları, STK temsilcisi ve üyeleriyle açıklama yaptı. İnsanca yaşama hakkının sınırlarını belirleyen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne rağmen emeğin sömürülmesine, haksızlıkların sürmesine, kanın akmasına, masumların öldürülmesine, insanların yerinden yurdundan edilmesine engel olunamadığını söyledi. 
SAVAŞ VE ÇATIŞMALARDA 12 BİN ÇOCUK ÖLDÜ 
Küresel emperyalizm sebebiyle yoksulluk ve açlığın büyüdüğünü, iç savaşlar ve insani krizlerin derinleştiğini savunan Sezer, “66 ülkede savaş ve çatışma var. 2018'de savaş ve çatışmalarda 12 binden fazla çocuk öldü. Geçen yıl 24 binden fazla çocuk ise savaşçı olarak kullanıldı, cinsel şiddete maruz kaldı ya da hastane veya okullara düzenlenen saldırılar sonucu öldü veya yaralandı.” diye konuştu. 
VİCDANLI İNSANLAR DAYANIŞMALI 
Emperyalist güçlerin terör örgütlerini desteklediğini ileri süren Sezer, şöyle devam etti: “Dünyanın yaşadığı insani krizin arkasında emperyalizmin sömürü düzeninin olduğunu vurguluyoruz. İnsanlığın zulümden kurtuluşu ezilen toplumların ve İslam dünyasının dayanışmasından geçiyor. Bütün vicdanlı insanları, erdemli hareketleri insanlık ortak paydasında mazlumlarla dayanışmaya çağırıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.