MEMUR-SEN ŞAMPİYON OLDU

SPOR 30.09.2019 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2009+ kez okundu.
 

MEMUR-SEN ŞAMPİYON OLDU

  Görevini ifa ederken öldürülen merhum Avukat Savaş Bedir anısına bu yıl 18.si düzenlediği "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası" sona erdi. 17 Mart 2019 tarihinde 24 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın finalinde Memur - Sen ve Kuzey Adana Vikingler takımları karşı karşıya geldi. Kuzey Adana Spor Kompleksinde oynanan şampiyonluk maçını Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av Nevzat Elçi çok sayıda avukat, avukat katibi ile eş ve çocukları da izledi. Karşılaşmayı Memur-Sen takımı 6-2 kazandı. Baro Başkanı Avukat Veli Küçük, maç sonunda finale yakışır mücadelelerinden dolayı her iki takımın oyuncularını da kutladı.

 

Görevini ifa ederken öldürülen merhum Avukat Savaş Bedir anısına bu yıl 18.si düzenlediği "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası" sona erdi.

17 Mart 2019 tarihinde 24 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın finalinde Memur - Sen ve Kuzey Adana Vikingler takımları karşı karşıya geldi.

Kuzey Adana Spor Kompleksinde oynanan şampiyonluk maçını Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av Nevzat Elçi çok sayıda avukat, avukat katibi ile eş ve çocukları da izledi.

Karşılaşmayı Memur-Sen takımı 6-2 kazandı.

Baro Başkanı Avukat Veli Küçük, maç sonunda finale yakışır mücadelelerinden dolayı her iki takımın oyuncularını da kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.