Meral Akşener’in partisinde Hüseyin Sözlü de olacak!

SİYASET 16.07.2017 - 15:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1839+ kez okundu.
 

Meral Akşener’in partisinde Hüseyin Sözlü de olacak!

  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gözden çıkardığı konuşulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener ile yola devam edecek.  GİZLİ GÖRÜŞME… Akşener’e en yakın isimlerden biri bu iddiayı doğruladı. Olağanüstü kurultay çalışmaları mahkeme kararıyla sonuçsuz kalan MHP'li muhalifler yeni parti için süreci başlatırken, Hüseyin Sözlü’nün de gizli görüşmelerde yeni kurulacak partiye desteğe hazır olduğunu, Adana’da MHP tabanının referandum öncesinde dağıldığını ve kendilerine sık sık bu rahatsızlığın iletildiğini söylediği de iddialar arasında.  SÖZLÜ KIRGIN Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yargılandığı dava halen devam ederken, mahkeme sürecinin başından buyana MHP’nin bir tek üst düzey ismi sahip çıkmadı, kimse konuyla ilgili ağzını açmadı. Adana il kongresinde ise Sözlü ile birlikte toplam 9 belediye başkanının hiçbiri kurultay delegesi yazılmadı. Tüm bu yaşananların Sözlü’yü kırdığı ve MHP ile yolları ayırma aşamasına getirdiği öne sürüldü.  200 BİN OY GERİDEN GELDİ Gençlik yıllarından itibaren Ülkücü Hareket içinde yer alan, Ocak kökenli olan, daha sonra tam üç dönem üst üste MHP’den Ceyhan Belediye başkanlığı yapan Hüseyin Sözlü, 2014 yerel seçimlerinde önceki seçime oranla yaklaşık 200 bin oy geriden gelen partisini kazandırmış, seçimi zaferle taçlandırmıştı. İddialara göre, Hüseyin Sözlü, yıllarını verdiği partisinden ayrılacak.  SÜRPRİZ İSİMLER Meral Akşener’in kuracağı yeni parti Kurban Bayramı sonrasında resmiyete bürünecek. MHP’li muhaliflerin, partiyi geniş bir yelpazeye yaymak için herkesimden önemli isimlerle birebir görüşmeler yaptıkları sızan bilgiler arasında. Yeni kurulacak partide muhalif milletvekillerinin yanı sıra bir çok sürpriz ismin de yer alacağı kulislerde konuşuluyo

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gözden çıkardığı konuşulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener ile yola devam edecek. 
GİZLİ GÖRÜŞME…
Akşener’e en yakın isimlerden biri bu iddiayı doğruladı. Olağanüstü kurultay çalışmaları mahkeme kararıyla sonuçsuz kalan MHP'li muhalifler yeni parti için süreci başlatırken, Hüseyin Sözlü’nün de gizli görüşmelerde yeni kurulacak partiye desteğe hazır olduğunu, Adana’da MHP tabanının referandum öncesinde dağıldığını ve kendilerine sık sık bu rahatsızlığın iletildiğini söylediği de iddialar arasında. 
SÖZLÜ KIRGIN
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yargılandığı dava halen devam ederken, mahkeme sürecinin başından buyana MHP’nin bir tek üst düzey ismi sahip çıkmadı, kimse konuyla ilgili ağzını açmadı. Adana il kongresinde ise Sözlü ile birlikte toplam 9 belediye başkanının hiçbiri kurultay delegesi yazılmadı. Tüm bu yaşananların Sözlü’yü kırdığı ve MHP ile yolları ayırma aşamasına getirdiği öne sürüldü. 
200 BİN OY GERİDEN GELDİ
Gençlik yıllarından itibaren Ülkücü Hareket içinde yer alan, Ocak kökenli olan, daha sonra tam üç dönem üst üste MHP’den Ceyhan Belediye başkanlığı yapan Hüseyin Sözlü, 2014 yerel seçimlerinde önceki seçime oranla yaklaşık 200 bin oy geriden gelen partisini kazandırmış, seçimi zaferle taçlandırmıştı. İddialara göre, Hüseyin Sözlü, yıllarını verdiği partisinden ayrılacak. 
SÜRPRİZ İSİMLER
Meral Akşener’in kuracağı yeni parti Kurban Bayramı sonrasında resmiyete bürünecek. MHP’li muhaliflerin, partiyi geniş bir yelpazeye yaymak için herkesimden önemli isimlerle birebir görüşmeler yaptıkları sızan bilgiler arasında. Yeni kurulacak partide muhalif milletvekillerinin yanı sıra bir çok sürpriz ismin de yer alacağı kulislerde konuşuluyo

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.