Mercedes-Benz 2.El Hafif Ticari Araçlar, Adanalılar‘la buluşarak “her marka” aracınızı takasa alıyor

04.11.2017 - 07:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1632+ kez okundu.
 

Mercedes-Benz 2.El Hafif Ticari Araçlar, Adanalılar‘la buluşarak “her marka” aracınızı takasa alıyor

            Mercedes-Benz Türk’ün 2.El Hafif Ticari Araçlar faaliyetini yürüten Used1 ekibi 17 Ekim – 10 Kasım tarihleri boyunca Türkiye’nin 6 noktasında “her marka” aracı takasa alacak. Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, 6 - 7 Kasım tarihleri arasında beşinci durağı olan Adana‘da müşterileri ile buluşacak.   Mercedes-Benz Türk‘ün 2.El Hafif Ticari Araçlar faaliyetlerini yürüten Used1 markası, ticarette fark yaratıyor. “Her marka ikinci el aracı takasa aldığımız, sattığımız doğrudur!„ sloganıyla yola çıkan Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, yaklaşık 1 ay boyunca sırasıyla; Tekirdağ Bölgesi, Antalya, Dalaman, Mersin, Adana ve Konya olmak üzere Türkiye‘nin 6 noktasını ziyaret edecek ve ikinci el alım satım konularında müşterilerini bilgilendirecek. Beşinci durağı Adana olan Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, 6 Kasım tarihinde sırasıyla Sugözü’nde, Osmaniye Otogarı’nda ve Kadirli Otogarı’nda, 7 Kasım tarihinde de yine sırasıyla Çağ Üniversitesi Parkı’nda, Servisçiler Odası’nda ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Adana’da müşterileriyle bir araya gelecek. Mercedes-Benz Türk yetkili bayileri tarafından gönderilecek bilgilendirme mesajıyla müşteriler, Used1 ekibinin bulunacağı lokasyonlar konusunda bilgilendirilecekler. Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, müşterileriyle bir araya gelerek sahip oldukları hafif ticari araçların takas işlemleri hakkında ve Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın fiyatları konusunda bilgi verecekler. Müşteriler, kendi aracını takasa verip Mercedes-Benz marka sıfır hafif ticari araç alabileceği gibi ikinci el başka marka araç da satın alabilecekler.   Mercedes–Benz Türk Hafif Ticari Araçlar 2.El Satış Müdürü Faruk Özer; “2.el pazarı, otomotiv sektöründeki önemini artırmaya devam ediyor, takaslı satış işlemleri özellikle ticari araç pazarında stratejik olarak daha da önem kazanıyor. 2.el faaliyetlerimiz ile müşterilerimize tek elden takas, alt takas, finansman, sigorta ve her marka 2.el araç satış hizmeti verebiliyoruz. En büyük ve en önemli iş ortaklarımız olan Mercedes-Benz Türk yetkili bayilerinin de desteği ile Roadshow aktivitelerinde Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.  

 

 

 

 

 

 

  • Mercedes-Benz Türk’ün 2.El Hafif Ticari Araçlar faaliyetini yürüten Used1 ekibi 17 Ekim – 10 Kasım tarihleri boyunca Türkiye’nin 6 noktasında “her marka” aracı takasa alacak.
  • Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, 6 - 7 Kasım tarihleri arasında beşinci durağı olan Adana‘da müşterileri ile buluşacak.

 

Mercedes-Benz Türk‘ün 2.El Hafif Ticari Araçlar faaliyetlerini yürüten Used1 markası, ticarette fark yaratıyor. “Her marka ikinci el aracı takasa aldığımız, sattığımız doğrudur!„ sloganıyla yola çıkan Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, yaklaşık 1 ay boyunca sırasıyla; Tekirdağ Bölgesi, Antalya, Dalaman, Mersin, Adana ve Konya olmak üzere Türkiye‘nin 6 noktasını ziyaret edecek ve ikinci el alım satım konularında müşterilerini bilgilendirecek.

Beşinci durağı Adana olan Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, 6 Kasım tarihinde sırasıyla Sugözü’nde, Osmaniye Otogarı’nda ve Kadirli Otogarı’nda, 7 Kasım tarihinde de yine sırasıyla Çağ Üniversitesi Parkı’nda, Servisçiler Odası’nda ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Adana’da müşterileriyle bir araya gelecek.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayileri tarafından gönderilecek bilgilendirme mesajıyla müşteriler, Used1 ekibinin bulunacağı lokasyonlar konusunda bilgilendirilecekler. Mercedes-Benz Türk Used1 ekibi, müşterileriyle bir araya gelerek sahip oldukları hafif ticari araçların takas işlemleri hakkında ve Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın fiyatları konusunda bilgi verecekler. Müşteriler, kendi aracını takasa verip Mercedes-Benz marka sıfır hafif ticari araç alabileceği gibi ikinci el başka marka araç da satın alabilecekler.

 

Mercedes–Benz Türk Hafif Ticari Araçlar 2.El Satış Müdürü Faruk Özer; “2.el pazarı, otomotiv sektöründeki önemini artırmaya devam ediyor, takaslı satış işlemleri özellikle ticari araç pazarında stratejik olarak daha da önem kazanıyor. 2.el faaliyetlerimiz ile müşterilerimize tek elden takas, alt takas, finansman, sigorta ve her marka 2.el araç satış hizmeti verebiliyoruz. En büyük ve en önemli iş ortaklarımız olan Mercedes-Benz Türk yetkili bayilerinin de desteği ile Roadshow aktivitelerinde Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.