Merkez Park’ı fuhuştan kurtarın!

GÜNDEM 05.10.2017 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 998+ kez okundu.
 

Merkez Park’ı fuhuştan kurtarın!

Adana’nın en merkezi noktalarından biri olan Seyhan ve Yüreğir ilçelerinin sınırındaki Merkez Park’ta hem fuhuş, hem taciz var ama yeterli güvenlik önlemi yok.  TACİZCİ KAYIPLARA KARIŞTI Sabah sporu yapan bir kadına motosikletle geçerken elle tacizde bulunan bir kişinin kayıplara karıştığı belirlenirken eşofman giyen bazı hayat kadınlarının da ‘spor yapıyor’ taktiği ile fuhuş pazarlığı yaptığı ileri sürülüyor.  MOTOSİKLETLİLER CİRİT ATIYOR Yürüyüş yolunun özellikle Merkez Camii yönünde yeterli ışıklandırma ve güvenlik bulunmuyor. Sabah sporu yapan kadınlar ise tedirgin. Parka motosikletle girilmesi yasak ama motosikletler günün her saati, o parkın içinden eksik olmuyor.    EN PRESTİJ YAPILARDAN BİRİ  Vatandaşlar güvenlik önlemlerinin artırılmasını, parka giren motosikletlerin toplatılmasını istiyor. Adana’nın en prestij yapılarından biri olan ve Türkiye’nin en büyük parkı Merkez Park’ta yaşananlar vatandaşı huzursuz ediyor.

Adana’nın en merkezi noktalarından biri olan Seyhan ve Yüreğir ilçelerinin sınırındaki Merkez Park’ta hem fuhuş, hem taciz var ama yeterli güvenlik önlemi yok. 

TACİZCİ KAYIPLARA KARIŞTI
Sabah sporu yapan bir kadına motosikletle geçerken elle tacizde bulunan bir kişinin kayıplara karıştığı belirlenirken eşofman giyen bazı hayat kadınlarının da ‘spor yapıyor’ taktiği ile fuhuş pazarlığı yaptığı ileri sürülüyor. 
MOTOSİKLETLİLER CİRİT ATIYOR
Yürüyüş yolunun özellikle Merkez Camii yönünde yeterli ışıklandırma ve güvenlik bulunmuyor. Sabah sporu yapan kadınlar ise tedirgin. Parka motosikletle girilmesi yasak ama motosikletler günün her saati, o parkın içinden eksik olmuyor.  
 EN PRESTİJ YAPILARDAN BİRİ 
Vatandaşlar güvenlik önlemlerinin artırılmasını, parka giren motosikletlerin toplatılmasını istiyor. Adana’nın en prestij yapılarından biri olan ve Türkiye’nin en büyük parkı Merkez Park’ta yaşananlar vatandaşı huzursuz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.