MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE KADINA ŞİDDET.

28.09.2017 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3077+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE KADINA ŞİDDET.

Haber: Ayça ÖZTORUN Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünde, şoför kadrosunda çalışan Muammer Bebek isimli şahıs, Santral Görevlisi olarak çalışan Nehir Göklü'ye şiddet uyguladı.   Kamuoyunda yankı uyandıran 'kadına şiddet' olayında, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın nasıl bir açıklama yapacağı ve dayakçı amir hakkında ne gibi bir işlem başlatacağı merak konusu.   NEHİR GÖKLÜ'NÜN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNE DAİR RAPORLARI VAR.  Nehir Göklü yaşadığı şiddeti anlattı.    "Saat 07.40 sularında işyerine geldim. Şoför kadrosunda çalışan Muammer Bebek, herkesin dışarı çıkmasını istedi. Ardından küfür ederek ‘sen yine geldin? ama bak ben seni bir hafta içerisinde nasıl geri gönderiyorum’ dedi. Ben de, sürekli bana neden baskı uyguluyorsunuz? Sizi Belediye Başkanına şikayet edeceğim" dedim.  Muammer Bebek; 'Senin de başkanın da' diyerek, küfürler yağdırırken telefonun ahizesiyle dört defa kafama vurdu. Saçımdan tutarak beni yere düşürdü ve iki tekme attı.”   MÜDÜR HASTANEYE GÖNDERMEDİ İDDİASI Saldırının ardından Toplu Taşıma Şube Müdürü Sinan Taylan Berk’in daireye geldiğini anlatan Göklü; "olayı Sinan beye anlattım; beni Muammer Bebek dövdü. Başım ağrıyor, ambulans çağıralım dedim. Müdür Sinan Taylan Berk, bana ‘çık dışarı o senin amirin, mesai bitene kadar bir yere çıkamazsın’ dedi. Fenalaşınca kendim ambulans  çağırmak zorunda kaldım. Ambulans ve polis geldi. Müdür Berk, polislere mesaisi bitene kadar bir yere gitmeyecek dedi. Polisleri odasına çağırdı. Polisler, müdürün odasından çıktıktan sonra, bana bir ara gelir şikayette bulunursun dediler. Ben fenalaştım.  Müdür, kendi zimmetimde olan bilgisayarımın şifresini vermem için baskı yapmaya başladı. Tutanak kağıdı imzalamadıkça vermem dedim. Beni zorlayınca şifremi vermek zorunda kaldım. Çünkü 2015 de beyin ameliyatı geçirdiğim için, kafama aldığım darbenin beni riske soktuğunu anladım. Çünkü kusmaya başladım.  Ambulanstaki sağlık ekibi fenalaştığımı anlayınca beni acile götürdü. Doktordan darp raporu aldım. Polislerin geldiği esnada da müdür, şoförlerle gelerek aleyhime ifade vereceklerini söyledi. Daha önce de çalıştığım birimdeki amirler, kumpas kurarak beni işten çıkartmışlardı. Açtığım dava sonucu işime geri döndüm. Hastanede tedavi gördüğüm sürede, ben raporluyken çalıştığım birimin amirleri, işe gitmemek için  izin almadığımı iddia ederek, tutanak tutup işten çıkartmışlardı. İşime geri döndükten sonra bana kumpas kuranlar tarafından hakaret, baskı ve kötü muameleye maruz kaldım.” dedi.   Nehir Göklü, Siteler karakolunda  kendisini yalnız bırakmayan Av. Şerife Arıcı Yıldız'ın, Avukatlığını üslendiğini bildirdi.  

Haber: Ayça ÖZTORUN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünde, şoför kadrosunda çalışan Muammer Bebek isimli şahıs, Santral Görevlisi olarak çalışan Nehir Göklü'ye şiddet uyguladı.

 

Kamuoyunda yankı uyandıran 'kadına şiddet' olayında, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın nasıl bir açıklama yapacağı ve dayakçı amir hakkında ne gibi bir işlem başlatacağı merak konusu.

 

NEHİR GÖKLÜ'NÜN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNE DAİR RAPORLARI VAR. 


Nehir Göklü yaşadığı şiddeti anlattı. 

 

"Saat 07.40 sularında işyerine geldim. Şoför kadrosunda çalışan Muammer Bebek, herkesin dışarı çıkmasını istedi. Ardından küfür ederek ‘sen yine geldin? ama bak ben seni bir hafta içerisinde nasıl geri gönderiyorum’ dedi. Ben de, sürekli bana neden baskı uyguluyorsunuz? Sizi Belediye Başkanına şikayet edeceğim" dedim. 

Muammer Bebek; 'Senin de başkanın da' diyerek, küfürler yağdırırken telefonun ahizesiyle dört defa kafama vurdu. Saçımdan tutarak beni yere düşürdü ve iki tekme attı.”

 

MÜDÜR HASTANEYE GÖNDERMEDİ İDDİASI


Saldırının ardından Toplu Taşıma Şube Müdürü Sinan Taylan Berk’in daireye geldiğini anlatan Göklü; "olayı Sinan beye anlattım; beni Muammer Bebek dövdü. Başım ağrıyor, ambulans çağıralım dedim. Müdür Sinan Taylan Berk, bana ‘çık dışarı o senin amirin, mesai bitene kadar bir yere çıkamazsın’ dedi. Fenalaşınca kendim ambulans  çağırmak zorunda kaldım. Ambulans ve polis geldi. Müdür Berk, polislere mesaisi bitene kadar bir yere gitmeyecek dedi. Polisleri odasına çağırdı. Polisler, müdürün odasından çıktıktan sonra, bana bir ara gelir şikayette bulunursun dediler. Ben fenalaştım. 

Müdür, kendi zimmetimde olan bilgisayarımın şifresini vermem için baskı yapmaya başladı. Tutanak kağıdı imzalamadıkça vermem dedim. Beni zorlayınca şifremi vermek zorunda kaldım. Çünkü 2015 de beyin ameliyatı geçirdiğim için, kafama aldığım darbenin beni riske soktuğunu anladım. Çünkü kusmaya başladım.  Ambulanstaki sağlık ekibi fenalaştığımı anlayınca beni acile götürdü. Doktordan darp raporu aldım. Polislerin geldiği esnada da müdür, şoförlerle gelerek aleyhime ifade vereceklerini söyledi. Daha önce de çalıştığım birimdeki amirler, kumpas kurarak beni işten çıkartmışlardı. Açtığım dava sonucu işime geri döndüm. Hastanede tedavi gördüğüm sürede, ben raporluyken çalıştığım birimin amirleri, işe gitmemek için  izin almadığımı iddia ederek, tutanak tutup işten çıkartmışlardı.

İşime geri döndükten sonra bana kumpas kuranlar tarafından hakaret, baskı ve kötü muameleye maruz kaldım.” dedi.

 

Nehir Göklü, Siteler karakolunda  kendisini yalnız bırakmayan Av. Şerife Arıcı Yıldız'ın, Avukatlığını üslendiğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.