Mesut Yılmaz’ın adı bulvarda yaşatılmalı

GÜNDEM 01.12.2020 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1088+ kez okundu.
 

Mesut Yılmaz’ın adı bulvarda yaşatılmalı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Recai Mercimek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın adının Adana’da bir bulvarda yaşatılmasını teklif etti.  Mercimek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Adana’nın şehir girişlerindeki refüjlerin daha düzenli olması ve gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. Mercimek, “Mersin yolundaki SaSA’dan Adana’nın çıkışına yani İncirlik’e kadar esnafa destek vermek şartıyla dış cepheler aynı renk olmalı” dedi. Recai Mercimek, ayrıca eski Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın adının da bir bulvara verilmesini istedi. Mercimek’in bu konularla ilgili teklifleri komisyonlara gönderildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Recai Mercimek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın adının Adana’da bir bulvarda yaşatılmasını teklif etti. 
Mercimek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Adana’nın şehir girişlerindeki refüjlerin daha düzenli olması ve gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. Mercimek, “Mersin yolundaki SaSA’dan Adana’nın çıkışına yani İncirlik’e kadar esnafa destek vermek şartıyla dış cepheler aynı renk olmalı” dedi. Recai Mercimek, ayrıca eski Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın adının da bir bulvara verilmesini istedi. Mercimek’in bu konularla ilgili teklifleri komisyonlara gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.