MHP Adana’da 200 yeni katılım

SİYASET 26.10.2017 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1115+ kez okundu.
 

MHP Adana’da 200 yeni katılım

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran “Cumhuriyet tarihinde görüldü ki, günlük dedikodulara, kişisel menfaatlere, parti çıkarlarına göre değil sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin istikbalini düşünerek siyaset üreten bir merhum Atatürk vardı, bir merhum Alparslan Türkeş, bir de onların izinde giden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli var.” dedi.
  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da gücüne güç katmaya devam ediyor. Karataş ilçesinde 200 kişi MHP saflarına katılım sağladı. MUHTEŞEM TÖRENDE ‘ÜÇ HİLAL’ COŞKUSU Adana’nın sahil ilçesi Karataş’ta değişik siyasi partilere mensup 200 kişi MHP’ye geçti. MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ın da katıldığı muhteşem törende; Erman Gökan, Ecevit Gökalp, Murat Bulut, Orhan Demir, Sadık Demir, Bahri Demir, Mehmet Ali Yastum, Sadık Şırnak, Suphi Canpolat, İlker Yıldız, Talip Üyük , Süleyman Zaten,Yusuf Zarif, Kemal Akdoğan, Hasan Kavdu, Mustafa Sayın, Gökan Kısa, Sercan Akın, Durmuş Bulut, Aytac Ekinçi, Ahmet Ekinci, Ali Elmalı, Muhammet Elmalı, Fırat Engizar, Kemal Kapmak, Salim Zarif, Zilhan Aydın gibi ilçenin önemli isimleri üç hilal rozeti taktılar. ATATÜRK, TÜRKEŞ, BAHÇELİ… Yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Cumhuriyet tarihinde görüldü ki, günlük dedikodulara, kişisel menfaatlere, parti çıkarlarına göre değil sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin istikbalini düşünerek siyaset üreten bir merhum Atatürk vardı, bir merhum Alparslan Türkeş, bir de onların izinde giden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli var. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen ve bunu sözde bırakmayıp pratikte de yaşayan Atatürk, Türkeş ve Bahçeli’den başka bir lider yok. Bizimle birlikte yürümeye ilk adım attığınız bu yol kutludur. Bindiğiniz bu gemide rota 48 yıldır değişmedi ve asla değişmez. Gücümüze güç kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. MHP’NE İLGİ NEDEN ARTIYOR? MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, Karataş’ta daha da büyüyeceklerini belirtti. Karataşlı vatandaşların ülke meselelerine oldukça duyarlı olduğunu, bu nedenle devletin geleceğiyle ilgili tüm gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini belirten Başçı “Karataş halkı, sadece kendi çıkarını düşünen politikaların ülkeye zarar verdiğini görüyor ve sabırları tükeniyor. Artık güven veren siyaset kurumu arıyorlar. MHP’ne ilgi bu yüzden artıyor. Önümüzdeki dönemde Karataş’ta daha da büyümeye devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu. MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran ve MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, ilçede esnaf gezisinde sorun dinlediler, ayrıca yakınlarını kaybeden ailelere ise taziye ziyaretinde bulundular.    
MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran “Cumhuriyet tarihinde görüldü ki, günlük dedikodulara, kişisel menfaatlere, parti çıkarlarına göre değil sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin istikbalini düşünerek siyaset üreten bir merhum Atatürk vardı, bir merhum Alparslan Türkeş, bir de onların izinde giden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli var.” dedi.

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da gücüne güç katmaya devam ediyor. Karataş ilçesinde 200 kişi MHP saflarına katılım sağladı.

MUHTEŞEM TÖRENDE ‘ÜÇ HİLAL’ COŞKUSU

Adana’nın sahil ilçesi Karataş’ta değişik siyasi partilere mensup 200 kişi MHP’ye geçti. MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ın da katıldığı muhteşem törende; Erman Gökan, Ecevit Gökalp, Murat Bulut, Orhan Demir, Sadık Demir, Bahri Demir, Mehmet Ali Yastum, Sadık Şırnak, Suphi Canpolat, İlker Yıldız, Talip Üyük , Süleyman Zaten,Yusuf Zarif, Kemal Akdoğan, Hasan Kavdu, Mustafa Sayın, Gökan Kısa, Sercan Akın, Durmuş Bulut, Aytac Ekinçi, Ahmet Ekinci, Ali Elmalı, Muhammet Elmalı, Fırat Engizar, Kemal Kapmak, Salim Zarif, Zilhan Aydın gibi ilçenin önemli isimleri üç hilal rozeti taktılar.

ATATÜRK, TÜRKEŞ, BAHÇELİ…

Yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Cumhuriyet tarihinde görüldü ki, günlük dedikodulara, kişisel menfaatlere, parti çıkarlarına göre değil sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin istikbalini düşünerek siyaset üreten bir merhum Atatürk vardı, bir merhum Alparslan Türkeş, bir de onların izinde giden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli var. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen ve bunu sözde bırakmayıp pratikte de yaşayan Atatürk, Türkeş ve Bahçeli’den başka bir lider yok. Bizimle birlikte yürümeye ilk adım attığınız bu yol kutludur. Bindiğiniz bu gemide rota 48 yıldır değişmedi ve asla değişmez. Gücümüze güç kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP’NE İLGİ NEDEN ARTIYOR?

MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, Karataş’ta daha da büyüyeceklerini belirtti. Karataşlı vatandaşların ülke meselelerine oldukça duyarlı olduğunu, bu nedenle devletin geleceğiyle ilgili tüm gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini belirten Başçı “Karataş halkı, sadece kendi çıkarını düşünen politikaların ülkeye zarar verdiğini görüyor ve sabırları tükeniyor. Artık güven veren siyaset kurumu arıyorlar. MHP’ne ilgi bu yüzden artıyor. Önümüzdeki dönemde Karataş’ta daha da büyümeye devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran ve MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, ilçede esnaf gezisinde sorun dinlediler, ayrıca yakınlarını kaybeden ailelere ise taziye ziyaretinde bulundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.