MHP Adana'da Bayram coşkusu

SİYASET 25.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

MHP Adana'da Bayram coşkusu

  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bayramlar, toplumsal barışı zedeleyen dargınlıkların unutulmasına, içtimai huzuru besleyen sevinçlerin çoğalmasına ve paylaşılmasına zemin hazırlamakta, milli birliğimizin güçlenmesine de katkı sunmaktadır. Daha nice bayramlara birlik ve huzur içinde erişmeyi diliyorum." dedi.     ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılım, coşku ve kucaklaşmaya sahne oldu. VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene, protokol üyelerinin yanı sıra partili-partisiz vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il divan üyeleri, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, vatandaşların bayramını tebrik ettiler. 4 İL BAŞKANI AYNI KAREDE MHP Adana eski İl Başkanları Yılmaz Tankut, Mustafa İzgioğlu ve Yusuf Baş’ın da bayramlaşma törenine katılıp mevcut Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile aynı karede buluşmaları, birliktelik adına önemli bir mesaj olarak değerlendirilirken, il binasına gelen partililerin övgüsünü kazandı. Bu arada, bazı etkinlikler için Türkiye'de bulunan Kırgızistanlı sanatçıların da İl Başkanlığına gelerek protokol ile bayramlaşması, programa ayrı bir renk kattı. AVCI: BAYRAMLAR FIRSATTIR MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yayımladığı bir mesajla da tüm vatandaşların bayramını ayrıca kutladı. Avcı “Bayramlar, toplumsal barışı zedeleyen dargınlıkların unutulmasına, içtimai huzuru besleyen sevinçlerin çoğalmasına ve paylaşılmasına zemin hazırlamakta, milli birliğimizin güçlenmesine de katkı sunmaktadır. O yüzden bayramlar, Yüce Allah’ın insanlığa bahşettiği önemli fırsat günleridir. Bu ihsanı, lütufu en güzel şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın, misafir konumundaki mülteci kardeşlerimizin bayramını en içten duygularla kutluyor, daha nice bayramlara birlik ve huzur içinde erişmeyi diliyorum." dedi. ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET… Başkan Bünyamin Avcı, bayram münasebetiyle Şehitlikleri de ziyaret ederek, vatanın, milletin bekası uğruna can veren kahramanların mezarlarına çiçek sundu, duada bulundu. Avcı, Ülkücü Şehitlerin mezarlarını ziyarette, 44 yaşında iken, 12 Eylül 1980’de evine yapılan hain baskında çocuklarının gözleri önünde acımasızca Şehit edilen ses sanatçısı Mürüvvet Kekilli’yi de unutmadı.        

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bayramlar, toplumsal barışı zedeleyen dargınlıkların unutulmasına, içtimai huzuru besleyen sevinçlerin çoğalmasına ve paylaşılmasına zemin hazırlamakta, milli birliğimizin güçlenmesine de katkı sunmaktadır. Daha nice bayramlara birlik ve huzur içinde erişmeyi diliyorum." dedi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılım, coşku ve kucaklaşmaya sahne oldu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene, protokol üyelerinin yanı sıra partili-partisiz vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il divan üyeleri, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

4 İL BAŞKANI AYNI KAREDE

MHP Adana eski İl Başkanları Yılmaz Tankut, Mustafa İzgioğlu ve Yusuf Baş’ın da bayramlaşma törenine katılıp mevcut Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile aynı karede buluşmaları, birliktelik adına önemli bir mesaj olarak değerlendirilirken, il binasına gelen partililerin övgüsünü kazandı. Bu arada, bazı etkinlikler için Türkiye'de bulunan Kırgızistanlı sanatçıların da İl Başkanlığına gelerek protokol ile bayramlaşması, programa ayrı bir renk kattı.

AVCI: BAYRAMLAR FIRSATTIR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yayımladığı bir mesajla da tüm vatandaşların bayramını ayrıca kutladı. Avcı “Bayramlar, toplumsal barışı zedeleyen dargınlıkların unutulmasına, içtimai huzuru besleyen sevinçlerin çoğalmasına ve paylaşılmasına zemin hazırlamakta, milli birliğimizin güçlenmesine de katkı sunmaktadır. O yüzden bayramlar, Yüce Allah’ın insanlığa bahşettiği önemli fırsat günleridir. Bu ihsanı, lütufu en güzel şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın, misafir konumundaki mülteci kardeşlerimizin bayramını en içten duygularla kutluyor, daha nice bayramlara birlik ve huzur içinde erişmeyi diliyorum." dedi.

ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET…

Başkan Bünyamin Avcı, bayram münasebetiyle Şehitlikleri de ziyaret ederek, vatanın, milletin bekası uğruna can veren kahramanların mezarlarına çiçek sundu, duada bulundu. Avcı, Ülkücü Şehitlerin mezarlarını ziyarette, 44 yaşında iken, 12 Eylül 1980’de evine yapılan hain baskında çocuklarının gözleri önünde acımasızca Şehit edilen ses sanatçısı Mürüvvet Kekilli’yi de unutmadı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.