MHP Adana’da büyük sadakate büyük vefa!

03.03.2019 - 18:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1432+ kez okundu.
 

MHP Adana’da büyük sadakate büyük vefa!

Adana’da Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in emektarlarından Mehmet Aşan (72), MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenin ardından ebedi alême dualarla uğurlandı.
MHP ADANA’DA BİR İLK YAŞANDI 72 yaşındaki Mehmet Aşan, hemen hergün geldiği MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda aniden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Aşan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aşan’ın vefatı Milliyetçi Hareket Partisi camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. MHP Adana İl Başkanlığı, vefat eden sade bir mensubu için tarihinde ilk kez İl Başkanlığı’nda tören düzenledi. Cenaze aracıyla naaşı il binası önüne getirilen Aşan için burada dua edildi. “VEFATINDAN ÖNCE BROŞÜR DAĞITTI” Merhumun içinde bulunduğu tabutun üzerine kırmızı karanfiller bırakan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “O, herkes tarafından sevilen biriydi. Kimseyi incitmezdi. Çıkarsız, beklentisiz olarak son nefesine kadar partimizin başarısı için çalıştı. Vefatından önce de Çukurova ilçemizde broşür dağıttı. Şimdi son kez misafir ettiğimiz Mehmet Aşan Ağabeyimizi Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e sadakatin, vefanın örnek temsilcisi olarak uğurluyoruz. Ruhu şad olsun. Başımız sağ olsun!” dedi. “MİLLİ DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEDİ” MHP Adana eski İl Başkanı ve Ülkücü-Milliyetçi camianın büyüklerinden Akın Özgür ile Ahmet Çölkesen de, yaptıkları konuşmalarda Aşan’ın ilkeli ve milli duruşundan taviz vermeyen hayat tarzını anlattılar, üzüntülerini dile getirdiler. Mehmet Aşan’ın naaşı daha sonra Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi. MHP CAMİASI CENAZEDEYDİ Törene ve cenaze namazına merhumun ailesinin yanı sıra Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Çukurova Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Emekli bankacı olan Mehmet Aşan, evli ve üç çocuk babasıydı.
Adana’da Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in emektarlarından Mehmet Aşan (72), MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenin ardından ebedi alême dualarla uğurlandı.

MHP ADANA’DA BİR İLK YAŞANDI

72 yaşındaki Mehmet Aşan, hemen hergün geldiği MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda aniden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Aşan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aşan’ın vefatı Milliyetçi Hareket Partisi camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. MHP Adana İl Başkanlığı, vefat eden sade bir mensubu için tarihinde ilk kez İl Başkanlığı’nda tören düzenledi. Cenaze aracıyla naaşı il binası önüne getirilen Aşan için burada dua edildi.

“VEFATINDAN ÖNCE BROŞÜR DAĞITTI”

Merhumun içinde bulunduğu tabutun üzerine kırmızı karanfiller bırakan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “O, herkes tarafından sevilen biriydi. Kimseyi incitmezdi. Çıkarsız, beklentisiz olarak son nefesine kadar partimizin başarısı için çalıştı. Vefatından önce de Çukurova ilçemizde broşür dağıttı. Şimdi son kez misafir ettiğimiz Mehmet Aşan Ağabeyimizi Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e sadakatin, vefanın örnek temsilcisi olarak uğurluyoruz. Ruhu şad olsun. Başımız sağ olsun!” dedi.

“MİLLİ DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEDİ”

MHP Adana eski İl Başkanı ve Ülkücü-Milliyetçi camianın büyüklerinden Akın Özgür ile Ahmet Çölkesen de, yaptıkları konuşmalarda Aşan’ın ilkeli ve milli duruşundan taviz vermeyen hayat tarzını anlattılar, üzüntülerini dile getirdiler. Mehmet Aşan’ın naaşı daha sonra Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

MHP CAMİASI CENAZEDEYDİ

Törene ve cenaze namazına merhumun ailesinin yanı sıra Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Çukurova Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Emekli bankacı olan Mehmet Aşan, evli ve üç çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.