MHP Adana’da kongre heyecanı!

SİYASET 09.09.2020 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2312+ kez okundu.
 

MHP Adana’da kongre heyecanı!

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl 13. Olağan Kongresi’nin 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı. 26 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 10’DA 22 Ağustos’ta başlayan ilçe kongrelerini 7 Eylül 2020 tarihinde tamamlayan MHP Adana, il kongresini de bu ay içinde gerçekleştirecek. Kongreyle ilgili bir süredir üzerinde çalışılan tarih netlik kazandı. Buna göre MHP Adana İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 26 Eylül 2020 tarihinde cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongre, ilçe kongrelerinde olduğu gibi Çin virüsü salgını nedeniyle alınacak tedbirler kapsamında icra edilecek. ADANA’DA DOĞAN HAREKET! MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Başbuğ Alparslan Türkeş’le birlikte siyaset sahnesine çıkan, Adana’da doğan, Adana’dan yükselerek devlet ve millet hayatına etki eden, yön veren Milliyetçi Hareket Partisi, Adana’da 13. Olağan Kongresini gerçekleştirecek olmanın onurunu yaşıyor. Yarım asrı geçen zamanda öznesi daima devlet ve millet olan bu kutlu Hareket, bugün de çok saygıdeğer hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşatmaya devam etmektedir.” dedi. “ÜLKÜ YOLUNDA YORULMAYA DEVAM EDECEĞİZ” MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “MHP Adana olarak ülkemize, milletimize, liderimize, davamıza, kıymetli hemşehrilerimize karşı sorumluluk bilincini hiç unutmadan, bayrağımızı zirveye taşıma azim ve kararlılığı içindeyiz. Başbuğ’un izinde kutlu maziden, Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde mutlu atiye yürüyen bir Hareketiz. Ülkemize hizmet için sevgiyle, vefa ile, sadakatle ve azimle ülkü yolunda yorulmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ şiarıyla düzenleyeceğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.  

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl 13. Olağan Kongresi’nin 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı.

26 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 10’DA

22 Ağustos’ta başlayan ilçe kongrelerini 7 Eylül 2020 tarihinde tamamlayan MHP Adana, il kongresini de bu ay içinde gerçekleştirecek. Kongreyle ilgili bir süredir üzerinde çalışılan tarih netlik kazandı. Buna göre MHP Adana İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 26 Eylül 2020 tarihinde cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongre, ilçe kongrelerinde olduğu gibi Çin virüsü salgını nedeniyle alınacak tedbirler kapsamında icra edilecek.

ADANA’DA DOĞAN HAREKET!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Başbuğ Alparslan Türkeş’le birlikte siyaset sahnesine çıkan, Adana’da doğan, Adana’dan yükselerek devlet ve millet hayatına etki eden, yön veren Milliyetçi Hareket Partisi, Adana’da 13. Olağan Kongresini gerçekleştirecek olmanın onurunu yaşıyor. Yarım asrı geçen zamanda öznesi daima devlet ve millet olan bu kutlu Hareket, bugün de çok saygıdeğer hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşatmaya devam etmektedir.” dedi.

“ÜLKÜ YOLUNDA YORULMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “MHP Adana olarak ülkemize, milletimize, liderimize, davamıza, kıymetli hemşehrilerimize karşı sorumluluk bilincini hiç unutmadan, bayrağımızı zirveye taşıma azim ve kararlılığı içindeyiz. Başbuğ’un izinde kutlu maziden, Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde mutlu atiye yürüyen bir Hareketiz. Ülkemize hizmet için sevgiyle, vefa ile, sadakatle ve azimle ülkü yolunda yorulmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ şiarıyla düzenleyeceğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.