MHP Adana milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş: FIRSAT VERİN, MHP YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN

SİYASET 09.05.2018 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2211+ kez okundu.
 

MHP Adana milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş: FIRSAT VERİN, MHP YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a. adayı Yeşim Akkaş, köylü kadınların açtığı yufkaları pişirdi, emeklilerle sohbet edip birlikte çay içti. Akkaş, MHP’nin bugüne kadar ki tüm parti programlarında vatandaşın yüzünü güldürecek onlarca çalışması olduğunu hatırlatarak, “Fırsat verin artık yüzünüzü güldürelim” dedi.
“MUTLULUK VATANDAŞIN HAKKIDIR” 24 Haziran’da yapılacak seçimler için MHP’den aday adaylığını ilk açıklayan isim olan aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı, Eczacı Yeşim Akkaş, çalışmalarını sürdürüyor. Akkaş, MHP’nin her zaman ülkenin birlik ve beraberliği yönünde çabaları olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara, kendilerini mutlu edecek politikaları uygulamak için fırsat vermelerini istedi.  MHP’NİN PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİLER! MHP’nin bugüne kadar adaletten eğitime, sağlıktan turizme, kültür-sanattan bilime, çalışma hayatından kadın, aile ve çocuklara kadar onlarca önemli konuya parti programlarında yer vererek çözüm ürettiğine değinen Akkaş, “Şu anki iktidarın, emekliye iki dini bayramlar öncesi verilecek 1000’er lira tutarındaki ödeme; partimizin 2015 yılında programında olan Emekli Destek Ödeneği’dir” dedi.  “BİZE GÜVENİN, BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ” MHP’nin emeklilik için gereken sigortalılık süresi ve yaş şartını tamamlayan ancak prim gün sayısını dolduramayanlara borçlanma imkânı verip emekli olabilmelerinin önünü açacağına da vurgu yapan MHP’li Akkaş, “Partimiz emekli aylıklarındaki refah payını yükseltmeyi, kesintilerin kaldırılmasını, aylıklar arasındaki eşitsizliğin giderilmesine de parti programında yer vermiştir. Bize inanır, destek verirseniz bunları uygular. Ülkemizin geleceğini birlikte şekillendiririz” diye konuştu.  “KADINA 700 TL’LİK DESTEK VAAT ETTİK” Köylü kadınların açtıkları yufkaları pişirerek onlara destek veren başarılı iş kadını MHP’li Yeşim Akkaş, partisinin köylüsünden kentlisine hiçbir kadını unutmadığını ifade ederek, kendisinin de kadın istihdamına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirdiğini anlattı. Akkaş, “Her ailenin bir ferdine iş imkânı sağlamak istiyoruz. Şu da bilinmeli ki MHP, geçen seçimlerde iş sağlanana kadar da ev hanımlarına asgari ücretin yarısı kadar ödenek verilmesini planlamıştı” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a. adayı Yeşim Akkaş, köylü kadınların açtığı yufkaları pişirdi, emeklilerle sohbet edip birlikte çay içti. Akkaş, MHP’nin bugüne kadar ki tüm parti programlarında vatandaşın yüzünü güldürecek onlarca çalışması olduğunu hatırlatarak, “Fırsat verin artık yüzünüzü güldürelim” dedi.

“MUTLULUK VATANDAŞIN HAKKIDIR”
24 Haziran’da yapılacak seçimler için MHP’den aday adaylığını ilk açıklayan isim olan aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı, Eczacı Yeşim Akkaş, çalışmalarını sürdürüyor. Akkaş, MHP’nin her zaman ülkenin birlik ve beraberliği yönünde çabaları olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara, kendilerini mutlu edecek politikaları uygulamak için fırsat vermelerini istedi. 
MHP’NİN PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİLER!
MHP’nin bugüne kadar adaletten eğitime, sağlıktan turizme, kültür-sanattan bilime, çalışma hayatından kadın, aile ve çocuklara kadar onlarca önemli konuya parti programlarında yer vererek çözüm ürettiğine değinen Akkaş, “Şu anki iktidarın, emekliye iki dini bayramlar öncesi verilecek 1000’er lira tutarındaki ödeme; partimizin 2015 yılında programında olan Emekli Destek Ödeneği’dir” dedi. 
“BİZE GÜVENİN, BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”
MHP’nin emeklilik için gereken sigortalılık süresi ve yaş şartını tamamlayan ancak prim gün sayısını dolduramayanlara borçlanma imkânı verip emekli olabilmelerinin önünü açacağına da vurgu yapan MHP’li Akkaş, “Partimiz emekli aylıklarındaki refah payını yükseltmeyi, kesintilerin kaldırılmasını, aylıklar arasındaki eşitsizliğin giderilmesine de parti programında yer vermiştir. Bize inanır, destek verirseniz bunları uygular. Ülkemizin geleceğini birlikte şekillendiririz” diye konuştu. 
“KADINA 700 TL’LİK DESTEK VAAT ETTİK”
Köylü kadınların açtıkları yufkaları pişirerek onlara destek veren başarılı iş kadını MHP’li Yeşim Akkaş, partisinin köylüsünden kentlisine hiçbir kadını unutmadığını ifade ederek, kendisinin de kadın istihdamına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirdiğini anlattı. Akkaş, “Her ailenin bir ferdine iş imkânı sağlamak istiyoruz. Şu da bilinmeli ki MHP, geçen seçimlerde iş sağlanana kadar da ev hanımlarına asgari ücretin yarısı kadar ödenek verilmesini planlamıştı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.