MHP kadınlarla daha güçlü olacaktır

GÜNDEM 07.05.2018 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2252+ kez okundu.
 

MHP kadınlarla daha güçlü olacaktır

MHP Adana milletvekili aday adayı Yeşim Akkaş:
ADANA / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a. adayı Yeşim Akkaş, “Köylüsünden kentlisine tüm kadınların adayı olmak istiyorum, Türkiye kadınlarla daha güçlenecektir” dedi. Akkaş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasette kadınların aktif olması gerektiği yönündeki mesajını emir addedip genel seçimler için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. “MİLLİ BİRLİĞİN KALESİ MHP’DİR” Akkaş, yaptığı açıklamada, partisinin bugüne kadar vatanın bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeden yoluna devam ettiğini, milli birlik ve beraberliğin kalesinin de MHP olduğunu bildirdi. Türkiye’nin adaletten sağlığa, eğitimden kültüre, spordan sanata, istihdamdan çalışma hayatına kadar sorunları çözmeye alternatif tek partinin MHP olduğuna vurgu yapan Akkaş, “Dünyanın en güzel coğrafyasından bulunuyoruz. Atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel vatanımızı her geçen gün daha güzele götürmek zorundayız” diye konuştu. “BÜYÜK COŞKU YAŞAMAK İSTİYORUZ” 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin Türkiye için büyük dönüm noktası olacağına dikkat çeken MHP’li Akkaş, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Cumhur ittifakı ile ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet etmiştir. Türkiye bir ve beraber olduğu müddetçe başaramayacağı şey yoktur. Bu seçimlerde büyük coşku yaşamak istiyoruz. Bunu gezip gördüğüm her yerde fark edebiliyoruz” dedi. “MHP YÜZLERİ GÜLDÜRÜR” MHP politikalarının her zaman vatandaşın yüzünü güldüren onun refah ve mutluluğuna katkı sağlayan bir yapıda olduğunu anlatan Akkaş, “Aday olduğum günden buyana Adana’yı adeta adım adım dolaşıyorum. MHP, bu seçimde kimsenin ummadığı bir tablo ortaya koyacaktır” diye konuştu. Bu arada, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana MHP’li Akkaş’ın merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler mahallesindeki işyeri adeta dolup taşıyor. Akkaş, kendisini ziyaret eden kadınından erkeğine, yaşlısından gencine herkesle tek tek ilgilenerek ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu anlatıyor.
MHP Adana milletvekili aday adayı Yeşim Akkaş:

ADANA / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a. adayı Yeşim Akkaş, “Köylüsünden kentlisine tüm kadınların adayı olmak istiyorum, Türkiye kadınlarla daha güçlenecektir” dedi. Akkaş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasette kadınların aktif olması gerektiği yönündeki mesajını emir addedip genel seçimler için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

“MİLLİ BİRLİĞİN KALESİ MHP’DİR”

Akkaş, yaptığı açıklamada, partisinin bugüne kadar vatanın bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeden yoluna devam ettiğini, milli birlik ve beraberliğin kalesinin de MHP olduğunu bildirdi. Türkiye’nin adaletten sağlığa, eğitimden kültüre, spordan sanata, istihdamdan çalışma hayatına kadar sorunları çözmeye alternatif tek partinin MHP olduğuna vurgu yapan Akkaş, “Dünyanın en güzel coğrafyasından bulunuyoruz. Atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel vatanımızı her geçen gün daha güzele götürmek zorundayız” diye konuştu.

“BÜYÜK COŞKU YAŞAMAK İSTİYORUZ”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin Türkiye için büyük dönüm noktası olacağına dikkat çeken MHP’li Akkaş, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Cumhur ittifakı ile ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet etmiştir. Türkiye bir ve beraber olduğu müddetçe başaramayacağı şey yoktur. Bu seçimlerde büyük coşku yaşamak istiyoruz. Bunu gezip gördüğüm her yerde fark edebiliyoruz” dedi.

“MHP YÜZLERİ GÜLDÜRÜR”

MHP politikalarının her zaman vatandaşın yüzünü güldüren onun refah ve mutluluğuna katkı sağlayan bir yapıda olduğunu anlatan Akkaş, “Aday olduğum günden buyana Adana’yı adeta adım adım dolaşıyorum. MHP, bu seçimde kimsenin ummadığı bir tablo ortaya koyacaktır” diye konuştu. Bu arada, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana MHP’li Akkaş’ın merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler mahallesindeki işyeri adeta dolup taşıyor. Akkaş, kendisini ziyaret eden kadınından erkeğine, yaşlısından gencine herkesle tek tek ilgilenerek ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu anlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.