MHP KARAİSALI İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANDI

GÜNDEM 18.09.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1753+ kez okundu.
 

MHP KARAİSALI İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANDI

  Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığı yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçenin simgesi haline gelen Varda Köprüsü’nde gerçekleştirilen toplantıya MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz'ın yanı sıra Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 13. olağan kongrenin istişaresinin de yapıldığı toplantıda konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, "kongremizin partimize ve Karaisalı'ya hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yönetime yeni giren arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra Karaisalı'mız ve Milliyetçi Hareket Parti'miz için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep birlikte bir kez daha vurguluyoruz; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolu yolumuz, sözü sözümüzdür” dedi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise kongrede yeniden seçilen MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz ve yeni yönetimini tebrik ederek, Karaisalı için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığı yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçenin simgesi haline gelen Varda Köprüsü’nde gerçekleştirilen toplantıya MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz'ın yanı sıra Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

13. olağan kongrenin istişaresinin de yapıldığı toplantıda konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, "kongremizin partimize ve Karaisalı'ya hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yönetime yeni giren arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra Karaisalı'mız ve Milliyetçi Hareket Parti'miz için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep birlikte bir kez daha vurguluyoruz; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolu yolumuz, sözü sözümüzdür” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise kongrede yeniden seçilen MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz ve yeni yönetimini tebrik ederek, Karaisalı için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.