MHP’Lİ AKBAŞ, AK PARTİ’DE!

GÜNDEM 14.01.2019 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2565+ kez okundu.
 

MHP’Lİ AKBAŞ, AK PARTİ’DE!

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan A. Adayı işadamı Ali Uğur Akbaş, Türk bayrağı ve Kuran’la AK Parti İl Başkanvekili Şerif Güler’i ziyaret etti.  Akbaş, Cumhur İttifakı’nın Adana’da kazanması için canla başla çalışacağını söyledi. Güler de ziyaretten memnun olduğunu belirterek, işadamı Akbaş’ın getirdiği bayrak ve Kur’an-ı Kerim’i öperek kabul etti.

 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan A. Adayı işadamı Ali Uğur Akbaş, Türk bayrağı ve Kuran’la AK Parti İl Başkanvekili Şerif Güler’i ziyaret etti. 
Akbaş, Cumhur İttifakı’nın Adana’da kazanması için canla başla çalışacağını söyledi. Güler de ziyaretten memnun olduğunu belirterek, işadamı Akbaş’ın getirdiği bayrak ve Kur’an-ı Kerim’i öperek kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.