MHP’Lİ AKKAŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

SİYASET 27.04.2018 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2717+ kez okundu.
 

MHP’Lİ AKKAŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

ADANA / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Akkaş, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti, ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Canlı ile bir süre görüştü. “KARARLILIK VE ÜMİTLE YÜRÜYECEĞİM” Aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı  Akkaş, MHP’de siyaset yapmanın keyfini yaşadığını belirterek, gittiği her yerde gösterilen ilgiden mutlu olduğunu söyledi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini bu zamanda sorumluluk almak gerektiğine dikkat çeken başarılı iş kadını, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kadınların siyasette olmasını her zaman istediğini biliyoruz. MHP’de siyaset yapan bir kadın olarak bugüne kadar iş hayatındaki tecrübelerimi partimin daha iyi yarınlarına katkı sağlamak için kullanmak istiyorum. Her zaman ufkumuzu açan büyüklerimizin rolü olduğu gerçeğinden hareketle; ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği muasır medeniyet çizgisiyle bu ülküye doğru yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman bunun kararlılığı ve ümidi içinde olacağım” diye konuştu. SEVENLERİ İŞYERİNE AKIN ETTİ MHP’li Akkaş’ın aday adayı olduğunu açıklamasından sonra merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler mahallesindeki işyeri adeta sevenlerinin akınına uğradı. Bu arada, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Yeşim Akkaş’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Akkaş, iki başkana da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Partimiz için en iyisini yapmaya adayım” dedi.  

ADANA / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Akkaş, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti, ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Canlı ile bir süre görüştü.

“KARARLILIK VE ÜMİTLE YÜRÜYECEĞİM”

Aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı  Akkaş, MHP’de siyaset yapmanın keyfini yaşadığını belirterek, gittiği her yerde gösterilen ilgiden mutlu olduğunu söyledi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini bu zamanda sorumluluk almak gerektiğine dikkat çeken başarılı iş kadını, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kadınların siyasette olmasını her zaman istediğini biliyoruz. MHP’de siyaset yapan bir kadın olarak bugüne kadar iş hayatındaki tecrübelerimi partimin daha iyi yarınlarına katkı sağlamak için kullanmak istiyorum. Her zaman ufkumuzu açan büyüklerimizin rolü olduğu gerçeğinden hareketle; ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği muasır medeniyet çizgisiyle bu ülküye doğru yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman bunun kararlılığı ve ümidi içinde olacağım” diye konuştu.

SEVENLERİ İŞYERİNE AKIN ETTİ

MHP’li Akkaş’ın aday adayı olduğunu açıklamasından sonra merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler mahallesindeki işyeri adeta sevenlerinin akınına uğradı. Bu arada, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Yeşim Akkaş’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Akkaş, iki başkana da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Partimiz için en iyisini yapmaya adayım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.