MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ TATLI YENİDEN ADAY ADAYI OLDU

SİYASET 05.12.2018 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1523+ kez okundu.
 

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ TATLI YENİDEN ADAY ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Sefer Tatlı, yeniden partisinden meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tatlı, “Türk milletine gönül vermiş korkusuz yüreklerin buluştuğu MHP’nin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.  Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’ya sunan Tatlı, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Tatlı, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “İstikbalimize güç katacağımız, Türkiye’nin rotasını belirleyecek, büyük Türkiye hedeflerine güç verecek bir seçime giriyoruz. Ama şunu da belirtmek isterim ki üzerinde yaşadığımız bu ülke, atalarımızın can verdiği, bizim de can vermeye hazır olduğumuz aziz vatanımızdır. Milliyetçilik de bu gerçeğin şuurla kavranması ve savunulmasıdır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki bu memlekette söz ve karar yetkisinin tek adresi aziz Türk milletidir. Gün 31 Mart’ta bir ders daha verme günüdür. Ne yaparlarsa yapsınlar. Biz biliyoruz ki Allah bizimle, millet bizimle, milletin hayır duaları bizimle. İnşallah milletin partisi MHP daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. İnşallah 31 Mart seçimleri aziz milletimiz için hayırlara vesile olur.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Sefer Tatlı, yeniden partisinden meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tatlı, “Türk milletine gönül vermiş korkusuz yüreklerin buluştuğu MHP’nin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi. 

Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’ya sunan Tatlı, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Tatlı, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “İstikbalimize güç katacağımız, Türkiye’nin rotasını belirleyecek, büyük Türkiye hedeflerine güç verecek bir seçime giriyoruz. Ama şunu da belirtmek isterim ki üzerinde yaşadığımız bu ülke, atalarımızın can verdiği, bizim de can vermeye hazır olduğumuz aziz vatanımızdır. Milliyetçilik de bu gerçeğin şuurla kavranması ve savunulmasıdır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki bu memlekette söz ve karar yetkisinin tek adresi aziz Türk milletidir. Gün 31 Mart’ta bir ders daha verme günüdür. Ne yaparlarsa yapsınlar. Biz biliyoruz ki Allah bizimle, millet bizimle, milletin hayır duaları bizimle. İnşallah milletin partisi MHP daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. İnşallah 31 Mart seçimleri aziz milletimiz için hayırlara vesile olur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.