MHP'Lİ VARLI: VAZGEÇİN

SPOR 07.06.2017 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1909+ kez okundu.
 

MHP'Lİ VARLI: VAZGEÇİN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Botaş Spor’un Ankara’ya taşınma kararına ilişkin “Botaş Spor’un Ankara’ya taşınmasını gerektirecek haklı bir neden yoktur. Bu kararda Botaş Spor’un yararı da olmayacaktır.” çıkışı yaptı.
KARAR, ADANALILARI DERİNDEN ÜZDÜ MHP’li Muharrem Varlı, Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan Botaş Spor’un maçlarını Ankara’da yapma kararı almasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Botaş Spor, yıllarca Adana’mızı temsil etmiş, birçok kez yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartmış, Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan güzide bir takımımızdır. Botaş Spor’un Ankara’ya taşınma kararı, Adanalı sporseverlerimiz başta olmak üzere tüm Adanalı hemşehrilerimizi derinden üzmüştür.” dedi. HAKLI BİR NEDENLERİ YOK MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Kararı doğru bulmuyoruz. Botaş Spor’un Ankara’ya taşınmasını gerektirecek haklı bir neden yoktur. Bu kararda Botaş Spor’un yararı da olmayacaktır. Adana’mız ise maddi ve manevi yeni kayıplar yaşamış olacaktır. Bu yanlış iradeyi ortaya koyanların bir daha düşünmelerini, karardan vazgeçmelerini, Adana’nın takımını Adana’dan koparmamalarını istiyor ve bekliyoruz.” ifadesini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Botaş Spor’un Ankara’ya taşınma kararına ilişkin “Botaş Spor’un Ankara’ya taşınmasını gerektirecek haklı bir neden yoktur. Bu kararda Botaş Spor’un yararı da olmayacaktır.” çıkışı yaptı.

KARAR, ADANALILARI DERİNDEN ÜZDÜ

MHP’li Muharrem Varlı, Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan Botaş Spor’un maçlarını Ankara’da yapma kararı almasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Botaş Spor, yıllarca Adana’mızı temsil etmiş, birçok kez yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartmış, Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan güzide bir takımımızdır. Botaş Spor’un Ankara’ya taşınma kararı, Adanalı sporseverlerimiz başta olmak üzere tüm Adanalı hemşehrilerimizi derinden üzmüştür.” dedi.

HAKLI BİR NEDENLERİ YOK

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Kararı doğru bulmuyoruz. Botaş Spor’un Ankara’ya taşınmasını gerektirecek haklı bir neden yoktur. Bu kararda Botaş Spor’un yararı da olmayacaktır. Adana’mız ise maddi ve manevi yeni kayıplar yaşamış olacaktır. Bu yanlış iradeyi ortaya koyanların bir daha düşünmelerini, karardan vazgeçmelerini, Adana’nın takımını Adana’dan koparmamalarını istiyor ve bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.