MHP'liler iftar çadırında oruçlarını açtı

KÜLTÜR-SANAT 07.06.2017 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2348+ kez okundu.
 

MHP'liler iftar çadırında oruçlarını açtı

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırında oruçlarını açtılar. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Dadaloğlu Mahallesindeki iftar çadırında MHP  İl Başkanı Sertan Duran, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Gümüştekin, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ile yönetim kurulu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve yönetim kurulu, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetim kurulu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Koordinatörü İbrahim Savgun vatandaşlar ile birlikte oruçlarını açtı. Vatandaşlarla birlikte iftar açmanın, birlik ve beraberlik örneği göstermenin önemli olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Adana  İl Başkanı Sertan Duran, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan´da bu tür etkinliklere katılacaklarını ve bu konuda özen göstereceklerini söyledi. Kalabalık sofraların bereketlendiğini ve eskiden bu yana süre gelen bir alışkanlık olduğunu belirten Duran, Ramazan ayında birçok evin sofrasının bereketlendiğini ifade etti.  

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırında oruçlarını açtılar.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Dadaloğlu Mahallesindeki iftar çadırında MHP  İl Başkanı Sertan Duran, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Gümüştekin, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ile yönetim kurulu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve yönetim kurulu, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetim kurulu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Koordinatörü İbrahim Savgun vatandaşlar ile birlikte oruçlarını açtı.

Vatandaşlarla birlikte iftar açmanın, birlik ve beraberlik örneği göstermenin önemli olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Adana  İl Başkanı Sertan Duran, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan´da bu tür etkinliklere katılacaklarını ve bu konuda özen göstereceklerini söyledi. Kalabalık sofraların bereketlendiğini ve eskiden bu yana süre gelen bir alışkanlık olduğunu belirten Duran, Ramazan ayında birçok evin sofrasının bereketlendiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.