MHP'NİN 50. YIL COŞKUSU ADANA'DA KUTLANACAK

SİYASET 05.02.2019 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1765+ kez okundu.
 

MHP'NİN 50. YIL COŞKUSU ADANA'DA KUTLANACAK

8-9 Şubat 1969’da Adana’da kurulan Milliyetçi Hareket Partisi, 50. kuruluş yıl dönümünü bir dizi etkinliklerle 8-9 Şubat 2019 tarihlerinde Adana’da kutlayacak. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılacağı ve tarihi mesajlar vereceği kutlama programlarına tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 50. kuruluş yıl dönümünü Adana’da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla kutlayacak. MHP, 50. kuruluş yıl dönümünü Adana’da çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 12 Eylül 1980 darbesiyle yaşanan ara dönem hariç 1969’dan beri Türk siyasi hayatında varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, kurulduğu şehir olan Adana’da 50. yıl anısına bir dizi faaliyet icra edecek. BAŞKAN AVCI, PROGRAMA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın verdiği bilgilere göre, 8 Şubat 2019’da Cuma günü saat 14.00’da Genel Başkan Yardımcılarının da katılımıyla Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda sergi açılışı yapılacak. 8-9 Şubat 1969’da aynı adı taşıyan salonda gerçekleştirilen kongreye ilişkin görsellerin, MHP’nin seçim afiş ve pankartlarının yer alacağı sergi, iki gün süreyle açık kaldıktan sonra 10 Şubat’tan itibaren 75. Yıl Sanat Galerisi’nde yine tüm vatandaşlara açık olarak devam edecek. BAHÇELİ, ÇUKUROVA FUAR ALANINDA KONUŞACAK 9 Şubat 2019 Cumartesi günü ise MHP kurmayları, Atatürk Parkı’nda Anıta çelenk sunacak. Kutlama programları Çukurova Fuar Alanı’nda sürecek. Ülkücü sanatçıların sevilen şarkı ve türküleri seslendirecekleri fuar alanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yapacak. Kutlama faaliyetleri sebebiyle tüm illerden ve yurt dışından çok sayıda misafirin de Adana’ya geleceği bildirildi. BAŞBUĞ TÜRKEŞ’TEN LİDER BAHÇELİ’YE… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası için Kurucu Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş ve ülkü arkadaşlarıyla tarih sahnesine çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, 50 yıldır onurlu varlığını sürdürmektedir. Başbuğ Türkeş’ten kutlu bayrağı devralan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ve kıymetli yol arkadaşları olan Ülkücü kadrolar, bugün de aynı mücadeleyi aynı ruh, aynı heyecanla devam ettirmektedir.” dedi. BÜTÜN VATANDAŞLAR DAVETLİ Avcı, “Türk siyaset tarihinde kıblesi değişmeyen, hiçbir beşeri güç karşısında eğilmeyen ve bükülmeyen MHP’nin tüm zamanlarda Türk Milleti’nin umut ışığı olması anlamlıdır ve bütün Türk milliyetçileri için ayrı bir gururdur. Böylesine seçkin bir siyasi kurumun Adana’da kurulması ve yine Adana’da 50. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olması, Milli Mücadele sürecinde Atatürk’e ilham veren şehrimiz için, tüm hemşehrilerimiz için büyük onurdur! Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı, MHP’nin 50 yıllık tarihinin yer alacağı sergiye, Çukurova Fuar Alanı’ndaki kutlama programlarına davet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.
8-9 Şubat 1969’da Adana’da kurulan Milliyetçi Hareket Partisi, 50. kuruluş yıl dönümünü bir dizi etkinliklerle 8-9 Şubat 2019 tarihlerinde Adana’da kutlayacak. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılacağı ve tarihi mesajlar vereceği kutlama programlarına tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 50. kuruluş yıl dönümünü Adana’da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla kutlayacak.

MHP, 50. kuruluş yıl dönümünü Adana’da çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 12 Eylül 1980 darbesiyle yaşanan ara dönem hariç 1969’dan beri Türk siyasi hayatında varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, kurulduğu şehir olan Adana’da 50. yıl anısına bir dizi faaliyet icra edecek.

BAŞKAN AVCI, PROGRAMA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın verdiği bilgilere göre, 8 Şubat 2019’da Cuma günü saat 14.00’da Genel Başkan Yardımcılarının da katılımıyla Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda sergi açılışı yapılacak. 8-9 Şubat 1969’da aynı adı taşıyan salonda gerçekleştirilen kongreye ilişkin görsellerin, MHP’nin seçim afiş ve pankartlarının yer alacağı sergi, iki gün süreyle açık kaldıktan sonra 10 Şubat’tan itibaren 75. Yıl Sanat Galerisi’nde yine tüm vatandaşlara açık olarak devam edecek.

BAHÇELİ, ÇUKUROVA FUAR ALANINDA KONUŞACAK

9 Şubat 2019 Cumartesi günü ise MHP kurmayları, Atatürk Parkı’nda Anıta çelenk sunacak. Kutlama programları Çukurova Fuar Alanı’nda sürecek. Ülkücü sanatçıların sevilen şarkı ve türküleri seslendirecekleri fuar alanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yapacak. Kutlama faaliyetleri sebebiyle tüm illerden ve yurt dışından çok sayıda misafirin de Adana’ya geleceği bildirildi.

BAŞBUĞ TÜRKEŞ’TEN LİDER BAHÇELİ’YE…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası için Kurucu Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş ve ülkü arkadaşlarıyla tarih sahnesine çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, 50 yıldır onurlu varlığını sürdürmektedir. Başbuğ Türkeş’ten kutlu bayrağı devralan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ve kıymetli yol arkadaşları olan Ülkücü kadrolar, bugün de aynı mücadeleyi aynı ruh, aynı heyecanla devam ettirmektedir.” dedi.

BÜTÜN VATANDAŞLAR DAVETLİ

Avcı, “Türk siyaset tarihinde kıblesi değişmeyen, hiçbir beşeri güç karşısında eğilmeyen ve bükülmeyen MHP’nin tüm zamanlarda Türk Milleti’nin umut ışığı olması anlamlıdır ve bütün Türk milliyetçileri için ayrı bir gururdur. Böylesine seçkin bir siyasi kurumun Adana’da kurulması ve yine Adana’da 50. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olması, Milli Mücadele sürecinde Atatürk’e ilham veren şehrimiz için, tüm hemşehrilerimiz için büyük onurdur! Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı, MHP’nin 50 yıllık tarihinin yer alacağı sergiye, Çukurova Fuar Alanı’ndaki kutlama programlarına davet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.