"MHP oyun ve tuzakları bozmaya devam edecek!"

SİYASET 30.12.2020 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2357+ kez okundu.
 

"MHP oyun ve tuzakları bozmaya devam edecek!"

  ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Halkımıza hizmeti, Hakk'a hizmet bilen bir anlayışla yolumuza devam ededeceğiz." dedi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni yıl mesajında "Acısıyla, tatlısıyla bir takvim yılını daha geride bırakıyoruz. 2020 yılı, Covid-19 virüsünün tüm dünyada yol açtığı sorunların gölgesinde geçti. Ülkemizin de etkilendiği sıkıntıların yeni yılda en aza indirileceği umudunu taşıyoruz." ifadesini paylaştı. "SALDIRILAR MUTLAKA BAŞARISIZLIĞA UĞRATILACAKTIR" Avcı şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle içeride ve dışarıda daha etkili bir yönetime kavuşan Türkiye Cumhuriyeti, muhatap kaldığı tüm sorunlara karşı mücadeleye devam edecektir. Güçlenen ülkemize yönelik artan saldırılar, devletimizin gücüyle mutlaka başarısızlığa uğratılacaktır. Emperyalizmin kirli emellerine hizmet eden her türlü ihanet senaryosu da, aziz milletimizin iman, irade ve basiretiyle bir kere daha tarihin çöplüğüne atılacaktır." "MHP, TUZAKLARI BOZMAYA DEVAM EDECEK" Avcı devamla şöyle dedi: "Kutuplaşmayı artıran, milli birlik ve beraberlik ruhunu zedeleyen, umudunu krize bağlayan, daha da kötüsü emperyalizmin tetikçiliğini yapan, milli iradeyi yok sayarak Batılı başkentlerden iktidar dilenen her anlayış, Türkiye'nin en büyük düşmanıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket, husumet ve ihanet cephesinin oyun ve tuzaklarını bozmaya devam edecektir. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin bekası, milletimizin refahı, birliği, huzuru ve kardeşliği için yapamayacağımız fedakârlık yoktur." "HALKIMIZA HİZMETİ HAKK'A HİZMET BİLİYORUZ" Adana'da belediye hizmetlerine de değinen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Adana'da Milliyetçi Hareket Partisi olarak yedi, Cumhur İttifakı olarak 10 belediye ile vatandaşlarımıza hizmet etmenin kıvancını yaşıyoruz. Bahane yerine daima hizmet üretmenin gayretini veriyoruz. Aldatıcı reklamlara, riyaya, yalana dayalı algı yönetimlerine başvurmadan halkımıza hizmeti, Hakk'a hizmet bilen bir anlayışla yolumuza devam ededeceğiz." şeklinde konuştu. "HER SIKINTININ SONA ERECEĞİ YENİ BİR YIL" Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle, 2021'in başta salgın olmak üzere muhatap kaldığımız her meselenin çözülmüş olarak geride kalacağı, kadına, çocuğa, hiçbir canlıya şiddet ve istismarın yaşanmayacağı, maddi manevi her sıkıntının sona ereceği  yeni bir yıl temenni ediyorum. Aldığımız her nefesin, her nimetin sahibi olan yüce Allah’tan birliğimizin, dirliğimizin, kardeşlik duygularımızın güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, değerli hemşehrilerimize, kıymetli vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum."

 

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Halkımıza hizmeti, Hakk'a hizmet bilen bir anlayışla yolumuza devam ededeceğiz." dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni yıl mesajında "Acısıyla, tatlısıyla bir takvim yılını daha geride bırakıyoruz. 2020 yılı, Covid-19 virüsünün tüm dünyada yol açtığı sorunların gölgesinde geçti. Ülkemizin de etkilendiği sıkıntıların yeni yılda en aza indirileceği umudunu taşıyoruz." ifadesini paylaştı.

"SALDIRILAR MUTLAKA BAŞARISIZLIĞA UĞRATILACAKTIR"

Avcı şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle içeride ve dışarıda daha etkili bir yönetime kavuşan Türkiye Cumhuriyeti, muhatap kaldığı tüm sorunlara karşı mücadeleye devam edecektir. Güçlenen ülkemize yönelik artan saldırılar, devletimizin gücüyle mutlaka başarısızlığa uğratılacaktır. Emperyalizmin kirli emellerine hizmet eden her türlü ihanet senaryosu da, aziz milletimizin iman, irade ve basiretiyle bir kere daha tarihin çöplüğüne atılacaktır."

"MHP, TUZAKLARI BOZMAYA DEVAM EDECEK"

Avcı devamla şöyle dedi:

"Kutuplaşmayı artıran, milli birlik ve beraberlik ruhunu zedeleyen, umudunu krize bağlayan, daha da kötüsü emperyalizmin tetikçiliğini yapan, milli iradeyi yok sayarak Batılı başkentlerden iktidar dilenen her anlayış, Türkiye'nin en büyük düşmanıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket, husumet ve ihanet cephesinin oyun ve tuzaklarını bozmaya devam edecektir. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin bekası, milletimizin refahı, birliği, huzuru ve kardeşliği için yapamayacağımız fedakârlık yoktur."

"HALKIMIZA HİZMETİ HAKK'A HİZMET BİLİYORUZ"

Adana'da belediye hizmetlerine de değinen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Adana'da Milliyetçi Hareket Partisi olarak yedi, Cumhur İttifakı olarak 10 belediye ile vatandaşlarımıza hizmet etmenin kıvancını yaşıyoruz. Bahane yerine daima hizmet üretmenin gayretini veriyoruz. Aldatıcı reklamlara, riyaya, yalana dayalı algı yönetimlerine başvurmadan halkımıza hizmeti, Hakk'a hizmet bilen bir anlayışla yolumuza devam ededeceğiz." şeklinde konuştu.

"HER SIKINTININ SONA ERECEĞİ YENİ BİR YIL"

Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

"Bu duygu ve düşüncelerle, 2021'in başta salgın olmak üzere muhatap kaldığımız her meselenin çözülmüş olarak geride kalacağı, kadına, çocuğa, hiçbir canlıya şiddet ve istismarın yaşanmayacağı, maddi manevi her sıkıntının sona ereceği  yeni bir yıl temenni ediyorum.

Aldığımız her nefesin, her nimetin sahibi olan yüce Allah’tan birliğimizin, dirliğimizin, kardeşlik duygularımızın güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, değerli hemşehrilerimize, kıymetli vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.