Millet oyunu ‘güçlü Türkiye’den yana kullandı

SİYASET 25.06.2018 - 10:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1413+ kez okundu.
 

Millet oyunu ‘güçlü Türkiye’den yana kullandı

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini değerlendiren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, ‘Milletimiz oyunu istikrardan, güçlü Türkiye’den yana kullandı. Bundan sonra yapılması gereken üretime odaklanma olmalı” dedi.   Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, yüksek katılımı ve sükunet içerisinde geride kalan 24 Haziran seçimlerinin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi. Halkın büyük çoğunluğunun oyunu kullanırken, bugüne kadar yapılanları, güçlü Türkiye’yi ve istikrarı göz önüne aldığını belirten Kavak, “Bundan sonra özellikle biz iş dünyasına düşen daha çok çalışmak, daha fazla katma değer üretmek, daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam olmalı. Seçimler ülkemizde olduğu kadar dünya mazlumları tarafından da ilgiyle izleniyordu. Bizler ve onlar için de sonucun hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Kavak, Adana’nın seçilen milletvekillerini de kutlayarak, “Yeni dönemde parti ayrımı yapmaksızın kendileriyle çalışacağız. Bu güzel şehir için yapacağımız çok iş var” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini değerlendiren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, ‘Milletimiz oyunu istikrardan, güçlü Türkiye’den yana kullandı. Bundan sonra yapılması gereken üretime odaklanma olmalı” dedi.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, yüksek katılımı ve sükunet içerisinde geride kalan 24 Haziran seçimlerinin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi.

Halkın büyük çoğunluğunun oyunu kullanırken, bugüne kadar yapılanları, güçlü Türkiye’yi ve istikrarı göz önüne aldığını belirten Kavak, “Bundan sonra özellikle biz iş dünyasına düşen daha çok çalışmak, daha fazla katma değer üretmek, daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam olmalı. Seçimler ülkemizde olduğu kadar dünya mazlumları tarafından da ilgiyle izleniyordu. Bizler ve onlar için de sonucun hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kavak, Adana’nın seçilen milletvekillerini de kutlayarak, “Yeni dönemde parti ayrımı yapmaksızın kendileriyle çalışacağız. Bu güzel şehir için yapacağımız çok iş var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.