Milletvekili Tümer’den kan bağışına destek

03.04.2018 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2212+ kez okundu.
 

Milletvekili Tümer’den kan bağışına destek

    ADANA/ Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi”ni yürüten Türk Kızılay’ı, Bölge Kan Merkezleri ve mobil araçlarla kan bağışı kampanyalarını sürdürüyor. Güvenli kan temini için gerçekleştirdiği kampanyalarla toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışan Türk Kızılay’ı Adana Şubesi’ne destekler artıyor. Gönüllü kan bağışçısı olan Adana Milletvekili Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Kızılay’ın çalışmalarını yakından takip ediyor. Kızılay’dan gelen cep telefonu mesajıyla İnönü Parkı’ndaki Kan Toplama Merkezine giden Tümer, burada görevlilerle kısa bir sohbet yaptıktan sonra kan bağışında bulundu. Adana’da gönüllü kan bağışçıları arasında yer alan Tümer, kan bekleyen ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsun destek olabilmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Kan bağışının hastaların ve yaralı insanların hayatlarını kurtardığı gibi kişinin kendi sağlığı açısından da yararlarının bulunduğuna dikkat çeken Tümer, toplumda bu konuda duyarlılığın artması adına kan vermeye devam edeceğini söyledi. Vatandaşları düzenli kan bağışı yapmaya davet eden Tümer,  sağlıklı her bireyin kan vermesini tavsiye etti. Bağışlanan bir ünite kan ile insanların hayatını kurtarmanın paha biçilmez bir değer olduğunu dile getiren Tümer,  Kızılay’ın düzenli bağışçıları sayesinde karşılanan kan stoklarının azalmaması için bütün bireylere görev düştüğünü sözlerine ekledi. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da düzenli olarak kan bağışında bulunan Tümer’e teşekkür ederek, “Milletvekilimiz Türk Kızılay’ına desteklerin esirgemiyor.  Çalışmalarımızı yakından takip ediyor.  Kan bağışında bulunarak topluma öncü oluyor. Düzenli kan bağışçımız olan Tümer’in bu yaklaşımını tebrik ediyorum.” dedi.    

 

 

ADANA/ Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi”ni yürüten Türk Kızılay’ı, Bölge Kan Merkezleri ve mobil araçlarla kan bağışı kampanyalarını sürdürüyor.

Güvenli kan temini için gerçekleştirdiği kampanyalarla toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışan Türk Kızılay’ı Adana Şubesi’ne destekler artıyor.

Gönüllü kan bağışçısı olan Adana Milletvekili Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Kızılay’ın çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kızılay’dan gelen cep telefonu mesajıyla İnönü Parkı’ndaki Kan Toplama Merkezine giden Tümer, burada görevlilerle kısa bir sohbet yaptıktan sonra kan bağışında bulundu.

Adana’da gönüllü kan bağışçıları arasında yer alan Tümer, kan bekleyen ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsun destek olabilmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Kan bağışının hastaların ve yaralı insanların hayatlarını kurtardığı gibi kişinin kendi sağlığı açısından da yararlarının bulunduğuna dikkat çeken Tümer, toplumda bu konuda duyarlılığın artması adına kan vermeye devam edeceğini söyledi.

Vatandaşları düzenli kan bağışı yapmaya davet eden Tümer,  sağlıklı her bireyin kan vermesini tavsiye etti.

Bağışlanan bir ünite kan ile insanların hayatını kurtarmanın paha biçilmez bir değer olduğunu dile getiren Tümer,  Kızılay’ın düzenli bağışçıları sayesinde karşılanan kan stoklarının azalmaması için bütün bireylere görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da düzenli olarak kan bağışında bulunan Tümer’e teşekkür ederek, “Milletvekilimiz Türk Kızılay’ına desteklerin esirgemiyor.  Çalışmalarımızı yakından takip ediyor.  Kan bağışında bulunarak topluma öncü oluyor. Düzenli kan bağışçımız olan Tümer’in bu yaklaşımını tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.