MİLLİ İRADE YOK SAYILIYOR

SİYASET 18.10.2017 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1056+ kez okundu.
 

MİLLİ İRADE YOK SAYILIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30’a yakın belediye başkanının istifaya zorlanmasına tepki gösterdi:
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halkın onayına sunularak seçilen belediye başkanlarının görevden el çektirilmesi, istifaya zorlanmasının hukuka aykırı ve kabul edilemez olduğunu söyledi.  “HUKUK VAR, ADALET VAR !” Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Muhtarlar Günü Etkinliği ve Paneli’ne katılan Sözlü, “Bakın Türkiye’nin en büyük şehirlerinde belediye başkanları istifaya zorlanıyor. İstanbul gitti, Ankara, Bursa, Balıkesir konuşuluyor. Biz şu an toplantıyı yaparken Niğde Belediye Başkanı da istifa etti. İstifaya zorlanan belediye başkanlarının FETÖ terör örgütü ile ya da herhangi bir uygunsuzlukla işi var ise hukuk var, adalet var!” dedi. “ÜLKENİN ÜÇTE İKİSİ KAYYUMDA” Halkın onayına sunularak seçilen belediye başkanlarının görevden el çektirilmesi, istifaya zorlanmasının hukuka aykırı ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Sözlü, “Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin üçte ikisi kayyumla idare ediliyor. Bunları AKP’nin belediye başkanlarını savunmak için değil Türk Milleti’nin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızın demokratik hukuk zemininde yetişmesi gerektiğine olan inancım dolayısıyla söylüyorum” diye konuştu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30’a yakın belediye başkanının istifaya zorlanmasına tepki gösterdi:

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halkın onayına sunularak seçilen belediye başkanlarının görevden el çektirilmesi, istifaya zorlanmasının hukuka aykırı ve kabul edilemez olduğunu söyledi. 

“HUKUK VAR, ADALET VAR !”
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Muhtarlar Günü Etkinliği ve Paneli’ne katılan Sözlü, “Bakın Türkiye’nin en büyük şehirlerinde belediye başkanları istifaya zorlanıyor. İstanbul gitti, Ankara, Bursa, Balıkesir konuşuluyor. Biz şu an toplantıyı yaparken Niğde Belediye Başkanı da istifa etti. İstifaya zorlanan belediye başkanlarının FETÖ terör örgütü ile ya da herhangi bir uygunsuzlukla işi var ise hukuk var, adalet var!” dedi.
“ÜLKENİN ÜÇTE İKİSİ KAYYUMDA”
Halkın onayına sunularak seçilen belediye başkanlarının görevden el çektirilmesi, istifaya zorlanmasının hukuka aykırı ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Sözlü, “Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin üçte ikisi kayyumla idare ediliyor. Bunları AKP’nin belediye başkanlarını savunmak için değil Türk Milleti’nin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızın demokratik hukuk zemininde yetişmesi gerektiğine olan inancım dolayısıyla söylüyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.