Minik Korsanlar Optimum’da

GÜNDEM 06.10.2017 - 14:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3408+ kez okundu.
 

Minik Korsanlar Optimum’da

  Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, korsan temalı yepyeni bir oyun alanıyla minik ziyaretçilerini bekliyor.   Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum AVM, yaşa uygun tasarlanan yeni oyun alanı ile çocukların, yaratıcılıklarını, sosyal ve bilişsel gelişimlerini destekleyerek oyun oynama olanağı sunuyor. Korsan temalı oyun alanında bulunan oyuncaklar çocukların; interaktif oyunlar oynamasını, hayal güçlerini artırmayı, düşünme becerilerini, el ve denge koordinasyonlarını geliştirmesini sağlıyor. Anne-babaları, kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşarken Optimum AVM’nin küçük konukları da uzman gözetmenler nezaretinde gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Korsan gemisi, top havuzu, palmiye şeklinde dönme dolap gibi rengarenk oyuncakların yer aldığı yeni oyun alanı çocukların yeni gözdesi oldu.

 

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, korsan temalı yepyeni bir oyun alanıyla minik ziyaretçilerini bekliyor.

 

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum AVM, yaşa uygun tasarlanan yeni oyun alanı ile çocukların, yaratıcılıklarını, sosyal ve bilişsel gelişimlerini destekleyerek oyun oynama olanağı sunuyor.

Korsan temalı oyun alanında bulunan oyuncaklar çocukların; interaktif oyunlar oynamasını, hayal güçlerini artırmayı, düşünme becerilerini, el ve denge koordinasyonlarını geliştirmesini sağlıyor.

Anne-babaları, kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşarken Optimum AVM’nin küçük konukları da uzman gözetmenler nezaretinde gönüllerince eğlenme imkanı buluyor.

Korsan gemisi, top havuzu, palmiye şeklinde dönme dolap gibi rengarenk oyuncakların yer aldığı yeni oyun alanı çocukların yeni gözdesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.