Minik Sporcular Hilton İstanbul Maslak’ta

SPOR 03.10.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1369+ kez okundu.
 

Minik Sporcular Hilton İstanbul Maslak’ta

Hilton Istanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek içecek ve spa alanlarından yararlanabilecekler.   Hilton İstanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids Club ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için çok özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek, içecek ve spa alanlarından yüzde 25 indirim ayrıcalığı ile yararlanabilecekler. 7 Ekim saat 15.00-15.30 arasında yapılacak deneme dersinde, 4-7 yaş arası çocuklara temel hareket, koordinasyon ve jimnastik öğretilecek. Sezon başlangıcı ise 13 Ekim’de. Dersler Cumartesi günleri 11.00-12.00, Pazar günleri 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Gymy Kids’in profesyonel eğitmenleri ile çocuklar eğlenceli bir ortamda, esneklik, el-ayak koordinasyonu, denge, kuvvet, çeviklik konularında becerilerini geliştirirken aynı zamanda temel jimnastik hareketlerini de öğreniyorlar. Fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan ve erken başlama yaşı nedeniyle tüm sporların temeli olarak kabul edilen jimnastik, tüm çocukların yapabileceği olimpik bir branş. Gymy Kids anneleri ve babalarına otelde yüzde 25 indirim Küçük VIP’ler jimnastik yaparken anne babalar 5 yıldızlı hizmetlerden yüzde 25 indirimli faydalanabilecek. Ebeveynler çocuklarını beklerken, uluslararası bakım ve terapi uygulamaları sunan Oceans Spa’da bakım masaj ve terapilerden yararlanabilir veya otelin restoran ve bar alanlarında lezzetli bir mola verebilirler.       Hilton Istanbul Maslak hakkında: İstanbul Maslak’ta 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine birinci sınıf konaklama deneyimi sunuyor. İşlevsel tasarımı, şık detayları ve kusursuz alternatifler sunan etkinlik mekanları ile şehre yepyeni bir soluk kazandıran otelde, 17’si süit, toplam 284 oda yer alıyor. 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare sütunsuz balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, toplam bin 200 kişiyi ağırlayabilen 22 toplantı odası bulunan Hilton Istanbul Maslak, dünyanın dört bir yanından renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de öne çıkıyor.

Hilton Istanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek içecek ve spa alanlarından yararlanabilecekler.

 

Hilton İstanbul Maslak küçük VIP’leri için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Gymy Kids Club ile iş birliği yapan otel, minik sporcuların anne ve babaları için çok özel ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklar Gymy Kids sınıflarında jimnastik yaparken, anne ve babalar otelin tüm yiyecek, içecek ve spa alanlarından yüzde 25 indirim ayrıcalığı ile yararlanabilecekler.

7 Ekim saat 15.00-15.30 arasında yapılacak deneme dersinde, 4-7 yaş arası çocuklara temel hareket, koordinasyon ve jimnastik öğretilecek. Sezon başlangıcı ise 13 Ekim’de. Dersler Cumartesi günleri 11.00-12.00, Pazar günleri 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Gymy Kids’in profesyonel eğitmenleri ile çocuklar eğlenceli bir ortamda, esneklik, el-ayak koordinasyonu, denge, kuvvet, çeviklik konularında becerilerini geliştirirken aynı zamanda temel jimnastik hareketlerini de öğreniyorlar. Fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan ve erken başlama yaşı nedeniyle tüm sporların temeli olarak kabul edilen jimnastik, tüm çocukların yapabileceği olimpik bir branş.

Gymy Kids anneleri ve babalarına otelde yüzde 25 indirim

Küçük VIP’ler jimnastik yaparken anne babalar 5 yıldızlı hizmetlerden yüzde 25 indirimli faydalanabilecek. Ebeveynler çocuklarını beklerken, uluslararası bakım ve terapi uygulamaları sunan Oceans Spa’da bakım masaj ve terapilerden yararlanabilir veya otelin restoran ve bar alanlarında lezzetli bir mola verebilirler.

 

 

 

Hilton Istanbul Maslak hakkında:

İstanbul Maslak’ta 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine birinci sınıf konaklama deneyimi sunuyor. İşlevsel tasarımı, şık detayları ve kusursuz alternatifler sunan etkinlik mekanları ile şehre yepyeni bir soluk kazandıran otelde, 17’si süit, toplam 284 oda yer alıyor. 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare sütunsuz balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, toplam bin 200 kişiyi ağırlayabilen 22 toplantı odası bulunan Hilton Istanbul Maslak, dünyanın dört bir yanından renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.