Miniklerden doktora anlamlı hediye

KÜLTÜR-SANAT 20.11.2017 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2655+ kez okundu.
 

Miniklerden doktora anlamlı hediye

  Tarsus Güneş Kreşi öğrencisi minikler, ziyaret ettikleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tarık Ersöz’e, Atatürk’ün fotoğrafı için kendi elleriyle yaptıkları panoyu hediye etti   TARSUS’ta eğitim veren Güneş Kreşi’nin minik öğrencileri, Medical Park Tarsus Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tarık Ersöz’ü ziyaret etti. Uzm. Dr. Ersöz miniklere doktorluk mesleğiyle ilgili bilgi verdikten sonra, sağlıklarını korumaları için dikkat etmeleri gereken kuralları söyledi. Dr. Ersöz özellikle kişisel hijyenin üzerinde durdu. Keyifli geçen ziyarette kreş öğrencileri, kendi elleriyle yaptıkları ve ortasına Atatürk’ün fotoğrafını yerleştirdikleri bir pano hediye etti. Minikler Diş Hekimi Mustafa Özdoğru’yu da ziyaret edip, diş sağlığıyla ilgili merak ettiklerini sordu. Güneş Kreşi Müdürü Selvi Kaya Tatlı, öğrencilerin doktorluk mesleğiyle ilgili merak ettikleri şeyleri öğrenmeleri için böyle bir ziyaret yaptıklarını söyledi.  

 

Tarsus Güneş Kreşi öğrencisi minikler, ziyaret ettikleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tarık Ersöz’e, Atatürk’ün fotoğrafı için kendi elleriyle yaptıkları panoyu hediye etti

 

TARSUS’ta eğitim veren Güneş Kreşi’nin minik öğrencileri, Medical Park Tarsus Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tarık Ersöz’ü ziyaret etti. Uzm. Dr. Ersöz miniklere doktorluk mesleğiyle ilgili bilgi verdikten sonra, sağlıklarını korumaları için dikkat etmeleri gereken kuralları söyledi. Dr. Ersöz özellikle kişisel hijyenin üzerinde durdu. Keyifli geçen ziyarette kreş öğrencileri, kendi elleriyle yaptıkları ve ortasına Atatürk’ün fotoğrafını yerleştirdikleri bir pano hediye etti. Minikler Diş Hekimi Mustafa Özdoğru’yu da ziyaret edip, diş sağlığıyla ilgili merak ettiklerini sordu. Güneş Kreşi Müdürü Selvi Kaya Tatlı, öğrencilerin doktorluk mesleğiyle ilgili merak ettikleri şeyleri öğrenmeleri için böyle bir ziyaret yaptıklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.