MİNİKLERİN BABALARI İLE OYUN MUTLULUĞU

01.04.2019 - 14:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1972+ kez okundu.
 

MİNİKLERİN BABALARI İLE OYUN MUTLULUĞU

Zübeyde Hanım Anaokulu “Çocuklar Gülsün” diye başlattığı projeye bir yenisini daha ekledi
  Anaokulu minikleri, babaları ile ‘Mendil Kapmaca’ oynadı Seyhan Zübeyde Hanım Anaokulu çocuklar için bir projeye daha imza attı. Daha önce de “Bir Yumak Sevgi Projesi kapsamında, çocuklar gülsün diye başlattığı anlamlı projeye bir yenisini daha ekleyerek, geleceğimiz olan yavrularımız için önemli etkinlikler yapmaya devam ediyor. “Benimle oyun oynar mısın baba?” projesiyle, anaokulu çocukları ile babaları buluşturan etkinlikte, neşeli ve eğlenceli vakit geçiren minikler ve büyükler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Adana Seyhan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü İsmail Aydar öncülüğünde, Gelincik Ana Sınıfı Öğretmeni Arzu Yiğit tarafından yürütülen e-wining projesi kapmasında “Benimle oyun oynar mısın baba” etkinliği için anaokuluna davet edilen babalar, çocukları ile geleneksel oyunlar oynayarak bu neşeli eğitime ortak oldular. Her hafta gönüllü olarak okula gelen babalar, evlatları ile unutulmaya yüz tutmuş oyunları oynayarak, hem geçmişi yad ettiler hem de çocukları ile zaman geçirmenin keyfini yaşadılar. “Mendil Kapmaca, İstop, Yağ Satırım Bal Satarım” gibi eski nesilin oynadığı geleneksel oyunları çocukları ile oynayan babalar, eski çocukluk günlerine dönmenin ve o günlerin yaşamanın sevincini yaşadılar. Kendi çocukluklarında oynadıkları oyunları, evlatları ile birlikte oynamanın keyfini yaşayan babalar, “İş yoğunluğundan ve yaşam telaşından çocuklarımızla geçirdiğimiz zamanımız kısıtlı. Bu projeyle unutulmaya yüz tutmuş bu eski oyunları hem evlatlarımıza öğretiyor hem de onlarla zaman geçirdiğimiz için mutlu oluyoruz. Bu geleneksel oyunlarımızı bizden sonraki nesile aktarmak ve onlarla oynamak bizleri çok sevindiriyor. Koşup, hareket eden ve eğlenen çocukları görmek bizleri mutlu ediyor. Bu güzel projeyi düşünen ve hayata geçiren Okul Müdürü İsmail Aydar ve Gelincik Sınıfı Öğretmeni Arzu Yiğit’e teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler. Zübeyde Hanım Anaokulu Öğretmeni Arzu Yiğit de yürüttüğü projeye katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Babaların destek vermesi ve katılması beni çok mutlu etti.  Çocukları ile buluşan, oyunlar oynayan ve eğlenen babaları görünce bu projenin amacına ulaşmış olması beni sevindirdi. Tüm velilerimize ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Zübeyde Hanım Anaokulu “Çocuklar Gülsün” diye başlattığı projeye bir yenisini daha ekledi

 

Anaokulu minikleri, babaları

ile ‘Mendil Kapmaca’ oynadı

Seyhan Zübeyde Hanım Anaokulu çocuklar için bir projeye daha imza attı. Daha önce de “Bir Yumak Sevgi Projesi kapsamında, çocuklar gülsün diye başlattığı anlamlı projeye bir yenisini daha ekleyerek, geleceğimiz olan yavrularımız için önemli etkinlikler yapmaya devam ediyor.

“Benimle oyun oynar mısın baba?” projesiyle, anaokulu çocukları ile babaları buluşturan etkinlikte, neşeli ve eğlenceli vakit geçiren minikler ve büyükler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Adana Seyhan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü İsmail Aydar öncülüğünde, Gelincik Ana Sınıfı Öğretmeni Arzu Yiğit tarafından yürütülen e-wining projesi kapmasında “Benimle oyun oynar mısın baba” etkinliği için anaokuluna davet edilen babalar, çocukları ile geleneksel oyunlar oynayarak bu neşeli eğitime ortak oldular.

Her hafta gönüllü olarak okula gelen babalar, evlatları ile unutulmaya yüz tutmuş oyunları oynayarak, hem geçmişi yad ettiler hem de çocukları ile zaman geçirmenin keyfini yaşadılar. “Mendil Kapmaca, İstop, Yağ Satırım Bal Satarım” gibi eski nesilin oynadığı geleneksel oyunları çocukları ile oynayan babalar, eski çocukluk günlerine dönmenin ve o günlerin yaşamanın sevincini yaşadılar.

Kendi çocukluklarında oynadıkları oyunları, evlatları ile birlikte oynamanın keyfini yaşayan babalar, “İş yoğunluğundan ve yaşam telaşından çocuklarımızla geçirdiğimiz zamanımız kısıtlı. Bu projeyle unutulmaya yüz tutmuş bu eski oyunları hem evlatlarımıza öğretiyor hem de onlarla zaman geçirdiğimiz için mutlu oluyoruz. Bu geleneksel oyunlarımızı bizden sonraki nesile aktarmak ve onlarla oynamak bizleri çok sevindiriyor. Koşup, hareket eden ve eğlenen çocukları görmek bizleri mutlu ediyor. Bu güzel projeyi düşünen ve hayata geçiren Okul Müdürü İsmail Aydar ve Gelincik Sınıfı Öğretmeni Arzu Yiğit’e teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.

Zübeyde Hanım Anaokulu Öğretmeni Arzu Yiğit de yürüttüğü projeye katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Babaların destek vermesi ve katılması beni çok mutlu etti.  Çocukları ile buluşan, oyunlar oynayan ve eğlenen babaları görünce bu projenin amacına ulaşmış olması beni sevindirdi. Tüm velilerimize ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.