MİRAÇ ÇAĞRI AKTAŞ ADANA OPTİMUM’DA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

29.06.2017 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1614+ kez okundu.
 

MİRAÇ ÇAĞRI AKTAŞ ADANA OPTİMUM’DA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

  Türk edebiyatının genç yazarlarından Miraç Çağrı Aktaş, 1 Temmuz Cumartesi günü Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek imza günü etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. Sanat ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam eden Optimum AVM, kitaplarındaki duygu yüklü anlatımlarıyla geniş bir okur kitlesine ulaşan Miraç Çağrı Aktaş’ı konuk edecek. “Bana Seni Seviyorum Deme” serisiyle okurlarının gönlünü fetheden genç yazar, D&R mağazasında saat 13.00’da başlayacak etkinlikte, seride yer alan kitapların yanı sıra son eseri “Sen On Yedi Yaşımsın”ı Adanalı okurları için imzalayacak. 16 yaşında yazmaya başlayan ve "Bana Seni Seviyorum Deme Sev" kitabı ile yakaladığı başarıyı “Bana Seni Seviyorum Deme Sev”, “Bana Seni Seviyorum Deme Htir”, “Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle” ve “Sen On Yedi Yaşımsın” ile devam ettiren Miraç Çağrı Aktaş, en iyi terapinin yazmak olduğunu belirtiyor.  

 

Türk edebiyatının genç yazarlarından Miraç Çağrı Aktaş, 1 Temmuz Cumartesi günü Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek imza günü etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek.

Sanat ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam eden Optimum AVM, kitaplarındaki duygu yüklü anlatımlarıyla geniş bir okur kitlesine ulaşan Miraç Çağrı Aktaş’ı konuk edecek.

“Bana Seni Seviyorum Deme” serisiyle okurlarının gönlünü fetheden genç yazar, D&R mağazasında saat 13.00’da başlayacak etkinlikte, seride yer alan kitapların yanı sıra son eseri “Sen On Yedi Yaşımsın”ı Adanalı okurları için imzalayacak.

16 yaşında yazmaya başlayan ve "Bana Seni Seviyorum Deme Sev" kitabı ile yakaladığı başarıyı “Bana Seni Seviyorum Deme Sev”, “Bana Seni Seviyorum Deme Htir”, “Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle” ve “Sen On Yedi Yaşımsın” ile devam ettiren Miraç Çağrı Aktaş, en iyi terapinin yazmak olduğunu belirtiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.