Miras Hukuku’nu anlamak isteyen gelsin!

GÜNDEM 17.02.2020 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2000+ kez okundu.
 

Miras Hukuku’nu anlamak isteyen gelsin!

Adana Barosu’nca “Miras Hukuku” konulu konferans düzenleniyor.  Baro Başkanı Veli Küçük’ün açılış konuşmasını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Av. Gülay Ustakapı yapacak. Seyhan Oteli Güney Balo Salonu’nda 21 Şubat 2020 Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek konferansta, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurcihan D. Özdoğan, “Tenkis ve Denkleştirme” Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Doç. Dr. Gamze Turan Başara ise "Mirasın Reddi ve Sonuçları" konularında konuşacak.

Adana Barosu’nca “Miras Hukuku” konulu konferans düzenleniyor. 

Baro Başkanı Veli Küçük’ün açılış konuşmasını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Av. Gülay Ustakapı yapacak. Seyhan Oteli Güney Balo Salonu’nda 21 Şubat 2020 Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek konferansta, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurcihan D. Özdoğan, “Tenkis ve Denkleştirme” Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Doç. Dr. Gamze Turan Başara ise "Mirasın Reddi ve Sonuçları" konularında konuşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.