MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYA’YA AÇILAN KAPISI ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARINA GERİ SAYIM BAŞLADI

KÜLTÜR-SANAT 08.07.2017 - 10:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2543+ kez okundu.
 

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYA’YA AÇILAN KAPISI ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARINA GERİ SAYIM BAŞLADI

  Mobilya sektörünün nabzı Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarında atacak. Mobilya sektörünün Dünya’ya açılan kapısı Adana’da bu yıl 11.si düzenlenecek olan Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Pek çok ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı fuarda; klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok seçenekten mobilya sergilenecek. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası,  Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile düzenlenecek olan 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde sektörün temsilcilerini bir araya getirecek. Adana’nın klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye’nin lideri olduğunu belirten TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Genel mobilya üretiminin yüzde 10’unu tek başına karşılayan ve klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye'nin lideri olan Adana’da düzenlediğimiz Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarımız bölgede önemli iş birliklerine imza atıyor. Bu iş birliklerine vesile olmak bizi mutlu ediyor” diye konuştu. Mobilya sektörünün nabzı Adana’da atacak Mobilya sektörünün en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katıldığı Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, sektörün bölgedeki gücünü göstermek açısından da önemli… Adana başta olmak üzere Hatay, Kahramanmaraş, Ankara, Mersin, Gaziantep ve Osmaniye’den gelen firmaların katılımı ile düzenlenen fuarda, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe-çocuk-genç odaları, çekyatlar, kanepeler, sehpalar ve büro mobilyaları sergilenecek. Avrupa Fuarlarında ürünlerini ve hizmetlerini sergilemek isteyen firmaların ve ziyaretçilerin Avrupa ülkelerine vize almalarının çok zor bir hale geldiğini belirten Alagöz, “Ortadoğu’dan ve Kuzey Afrika’dan fuarlara katılmak isteyen firmaların Avrupa ülkelerine gitmesi oldukça zor bir hale geldi. Bu konjonktür ülkemizi ve Adana’yı avantajlı konuma getirmektedir.  Ulaşım-konaklama bakımından geniş imkanlara sahip olan Adanamızda, nitelikli iş birlikteliklerine aracılık eden fuarlarımız; Avrupa, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki 1,6 milyar kişiye ulaşmada önemli bir avantaj sağlamaktadır” diye konuştu. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

 

Mobilya sektörünün nabzı Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarında atacak. Mobilya sektörünün Dünya’ya açılan kapısı Adana’da bu yıl 11.si düzenlenecek olan Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Pek çok ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı fuarda; klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok seçenekten mobilya sergilenecek.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası,  Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile düzenlenecek olan 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde sektörün temsilcilerini bir araya getirecek.

Adana’nın klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye’nin lideri olduğunu belirten TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Genel mobilya üretiminin yüzde 10’unu tek başına karşılayan ve klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye'nin lideri olan Adana’da düzenlediğimiz Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarımız bölgede önemli iş birliklerine imza atıyor. Bu iş birliklerine vesile olmak bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Mobilya sektörünün nabzı Adana’da atacak

Mobilya sektörünün en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katıldığı Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, sektörün bölgedeki gücünü göstermek açısından da önemli… Adana başta olmak üzere Hatay, Kahramanmaraş, Ankara, Mersin, Gaziantep ve Osmaniye’den gelen firmaların katılımı ile düzenlenen fuarda, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe-çocuk-genç odaları, çekyatlar, kanepeler, sehpalar ve büro mobilyaları sergilenecek.

Avrupa Fuarlarında ürünlerini ve hizmetlerini sergilemek isteyen firmaların ve ziyaretçilerin Avrupa ülkelerine vize almalarının çok zor bir hale geldiğini belirten Alagöz, “Ortadoğu’dan ve Kuzey Afrika’dan fuarlara katılmak isteyen firmaların Avrupa ülkelerine gitmesi oldukça zor bir hale geldi. Bu konjonktür ülkemizi ve Adana’yı avantajlı konuma getirmektedir.  Ulaşım-konaklama bakımından geniş imkanlara sahip olan Adanamızda, nitelikli iş birlikteliklerine aracılık eden fuarlarımız; Avrupa, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki 1,6 milyar kişiye ulaşmada önemli bir avantaj sağlamaktadır” diye konuştu.

Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 3- 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.