MODERN YAŞAMIN YANSIMALARI BEYTEPE’DE

02.06.2018 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2362+ kez okundu.
 

MODERN YAŞAMIN YANSIMALARI BEYTEPE’DE

  MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin gelişimine dikkat çekti. Yılmaz “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” ifadelerini kullandı.   Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını anlatan Nurettin Yılmaz, konut projelerinde özellikle lokasyonunun çok önemli olduğunu kaydetti. Bu anlamda Beytepe’nin de öneminin arttığını söyleyen Yılmaz sözlerine şunları ekledi:“Beytepe, hızla değer kazanan ve gelişen bir lokasyon. Ankara’daki eşsiz konumu ve yaşam kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi konumunda olan bir semt. Konut projelerinde lokasyon neden önemli; örneğin Ankara'nın çok sayıda bölgesinde başarılı konut projelerinin inşa edildiğini görüyoruz. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde hayata geçirebilmek.”   Yeni yaşamın kapıları aralanıyor 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda konumlandırılmakta. Toplam 114 adet daire bulunan MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalık olarak sunuluyor. Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km uzaklıkta olan proje Haziran 2018’de teslim edilecek.  

 

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin gelişimine dikkat çekti. Yılmaz “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” ifadelerini kullandı.

 

Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını anlatan Nurettin Yılmaz, konut projelerinde özellikle lokasyonunun çok önemli olduğunu kaydetti. Bu anlamda Beytepe’nin de öneminin arttığını söyleyen Yılmaz sözlerine şunları ekledi:“Beytepe, hızla değer kazanan ve gelişen bir lokasyon. Ankara’daki eşsiz konumu ve yaşam kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi konumunda olan bir semt. Konut projelerinde lokasyon neden önemli; örneğin Ankara'nın çok sayıda bölgesinde başarılı konut projelerinin inşa edildiğini görüyoruz. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde hayata geçirebilmek.”

 

Yeni yaşamın kapıları aralanıyor

1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda konumlandırılmakta. Toplam 114 adet daire bulunan MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalık olarak sunuluyor. Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km uzaklıkta olan proje Haziran 2018’de teslim edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.