Morga Kaldırılan Adam Kalkıp Bara Gitti

DÜNYA 03.12.2016 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1655+ kez okundu.
 

Morga Kaldırılan Adam Kalkıp Bara Gitti

Polonya'da arkadaşlarıyla alkol tüketen bir adam öldü sanılarak morga götürüldü. Morgun dolabında gözlerini açan genç adam polis sorgusunun ardından serbest bırakılınca bara gitti.
Polonya'da adının Kamil olduğu öğrenilen 25 yaşındaki bir erkek aşırı derecede votka içtiği için öldü sanıldı. Alkol komasına bağlı kalp durması sebebiyle ölümü ilan edilen genç adam morga götürülerek soğutucuya konuldu. Saatlersonra uyanan ve kapıyı tekmeleyen adamın sesini duyan güvenlik görevlisi kapıyı açınca morgdaki adamın kendisinden battaniye istediğini belirtti.KAMİL, MORGDAN ÇIKTI, BARA GİTTİ Güvenlik görevlisi olayı daha sonra polise bildirdi. 25 yaşındaki Kamil'i sorgulayan polis, ölüm ilanını iptal ettikten sonra genci serbest bıraktı.   Serbest bırakılan Kamil'in karakoldan sonra arkadaşlarıyla içmeye devam etmek için bara gittiği belirtildi.
Polonya'da arkadaşlarıyla alkol tüketen bir adam öldü sanılarak morga götürüldü. Morgun dolabında gözlerini açan genç adam polis sorgusunun ardından serbest bırakılınca bara gitti.

Polonya'da adının Kamil olduğu öğrenilen 25 yaşındaki bir erkek aşırı derecede votka içtiği için öldü sanıldı.

Alkol komasına bağlı kalp durması sebebiyle ölümü ilan edilen genç adam morga götürülerek soğutucuya konuldu. Saatlersonra uyanan ve kapıyı tekmeleyen adamın sesini duyan güvenlik görevlisi kapıyı açınca morgdaki adamın kendisinden battaniye istediğini belirtti.

KAMİL, MORGDAN ÇIKTI, BARA GİTTİ

Güvenlik görevlisi olayı daha sonra polise bildirdi. 25 yaşındaki Kamil'i sorgulayan polis, ölüm ilanını iptal ettikten sonra genci serbest bıraktı.

 

Serbest bırakılan Kamil'in karakoldan sonra arkadaşlarıyla içmeye devam etmek için bara gittiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.