Moto Mod ailesinin son üyesi Polaroid Insta-Share Printer karşınızda!

18.11.2017 - 08:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1581+ kez okundu.
 

Moto Mod ailesinin son üyesi Polaroid Insta-Share Printer karşınızda!

    Motorola, akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük edenMoto Mod ailesinin son üyesiPolaroid Insta-Share Printer’ıtanıttı. Polaroid Insta-Share Printer ile çektiğiniz fotoğraflarınanında baskısını almak artık çok kolay.   İstanbul, 18Kasım- Motorola, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir soluk getiren Moto Z Serisi için geliştirdiği Moto Mod’lara bir yenisini eklediğini duyurdu.Moto Mod ailesinin yeni üyesiPolaroid Insta-Share Printer,akıllı telefonunuzu bir fotoğraf yazıcısına dönüştürüp fotoğraflarınıza saniyeler içinde hayat veriyor. En sevdiğiniz anları yakaladığınız Moto Z’nin yeni Insta-Share Printer Mod’u  ileçektiğinizfotoğrafların anında baskısını alıp sevdiklerinizle paylaşmanız artık çok kolay.   Fotoğraflarınızın keyfini akıllı telefon ekranının ötesine taşımanızı sağlayan Polaroid Insta-Share Printer Mod’u kullanmak oldukça basit.  Moto Z serisi akıllı telefonunuzun arkasına modu bir tık ile takıp, fotoğraf çekimine başlayın ve ardından bu fotoğrafları doğrudan telefonunuzdan basın. Polaroid Insta-SharePrinter ileFacebook, Instagram ve Google Fotoğraflar'da bulunan en favori fotoğraflarınızı anında yazdırabilmeniz de mümkün.En sevdiğiniz fotoğraflar basıldıktan sonra, yapışkan kısmını çıkarak fotoğraflarınızı dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.   Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 43 milyar dolarlık değeriyle, tüketici, ticari ve kurumsal alanda yenilikçi teknoloji çözümleri sağlayan lider bir global Fortune 500 şirketidir. Yüksek kaliteli, güvenli ürünler ve hizmetlerden oluşan portföyümüz, bilgisayarlar (efsanevi Think ve çok fonksiyonlu Yoga markaları dahil), iş istasyonları, sunucular, depolama ürünleri, akıllı TV’lerin yanı sıra, akıllı telefonlar (Motorola markası dahil), tabletler ve uygulamalar gibi mobil ürünlerden oluşan bir ürün ailesini kapsar. Daha fazla bilgi için bizi Facebook, Twitter, LinkedIn ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. www.lenovo.com.tr   Motorola Hakkında Motorola, Lenovo Group Holdings tarafından 2015 yılında satın alınmıştır. Motorola Mobility, Lenovo'nun tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olup, tüm Moto markalı mobil el cihazlarını tasarlamaktan ve üretmekten sorumludur.  

 

 

Motorola, akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük edenMoto Mod ailesinin son üyesiPolaroid Insta-Share Printer’ıtanıttı. Polaroid Insta-Share Printer ile çektiğiniz fotoğraflarınanında baskısını almak artık çok kolay.

 

İstanbul, 18Kasım- Motorola, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir soluk getiren Moto Z Serisi için geliştirdiği Moto Mod’lara bir yenisini eklediğini duyurdu.Moto Mod ailesinin yeni üyesiPolaroid Insta-Share Printer,akıllı telefonunuzu bir fotoğraf yazıcısına dönüştürüp fotoğraflarınıza saniyeler içinde hayat veriyor. En sevdiğiniz anları yakaladığınız Moto Z’nin yeni Insta-Share Printer Mod’u  ileçektiğinizfotoğrafların anında baskısını alıp sevdiklerinizle paylaşmanız artık çok kolay.

 

Fotoğraflarınızın keyfini akıllı telefon ekranının ötesine taşımanızı sağlayan Polaroid Insta-Share Printer Mod’u kullanmak oldukça basit.  Moto Z serisi akıllı telefonunuzun arkasına modu bir tık ile takıp, fotoğraf çekimine başlayın ve ardından bu fotoğrafları doğrudan telefonunuzdan basın. Polaroid Insta-SharePrinter ileFacebook, Instagram ve Google Fotoğraflar'da bulunan en favori fotoğraflarınızı anında yazdırabilmeniz de mümkün.En sevdiğiniz fotoğraflar basıldıktan sonra, yapışkan kısmını çıkarak fotoğraflarınızı dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 43 milyar dolarlık değeriyle, tüketici, ticari ve kurumsal alanda yenilikçi teknoloji çözümleri sağlayan lider bir global Fortune 500 şirketidir. Yüksek kaliteli, güvenli ürünler ve hizmetlerden oluşan portföyümüz, bilgisayarlar (efsanevi Think ve çok fonksiyonlu Yoga markaları dahil), iş istasyonları, sunucular, depolama ürünleri, akıllı TV’lerin yanı sıra, akıllı telefonlar (Motorola markası dahil), tabletler ve uygulamalar gibi mobil ürünlerden oluşan bir ürün ailesini kapsar. Daha fazla bilgi için bizi Facebook, Twitter, LinkedIn ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. www.lenovo.com.tr

 

Motorola Hakkında

Motorola, Lenovo Group Holdings tarafından 2015 yılında satın alınmıştır. Motorola Mobility, Lenovo'nun tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olup, tüm Moto markalı mobil el cihazlarını tasarlamaktan ve üretmekten sorumludur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.