MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ VE KARA KEDİ’NİN MUHTEŞEM SAHNE ŞOVU M1 ADANA AVM’DE!

26.08.2019 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2425+ kez okundu.
 

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ VE KARA KEDİ’NİN MUHTEŞEM SAHNE ŞOVU M1 ADANA AVM’DE!

  M1 Adana Avm’de gerçekleşen etkinlikte çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi film ‘Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’ çocuklar ile  buluştu.     M1 Adana AVM, çocuklara ve eğitime verdiği önem ile birlikte çocukları, onlar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. M1 Adana AVM’ de gerçekleşen etkinlikte Uğur Böceği ve Kara Kedi yeni maceralarıyla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Çocuklar, Uğur Böceği ve Kara Kedi’nin onlar için hazırlamış olduğu şovu beklerken profesyonel dekor ve animatör ekibi ile oyunlar oynayıp dans ettiler. Daha Sonra sahneye çıkan Uğur Böceği ve Kara Kedi çocukların neşeli bakışları ile süper kahraman olmanın zorluklarından ve yaşadıkları maceralardan çocuklara müzik ve dans performansı ile birlikte gösteri düzenlediler. Çocukların yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlik Uğur Böceği ve Kara Kedi ile birlikte çektirmiş oldukları hatıra fotoğrafı ile son buldu. İzleyenlerin beğenisini toplayan gösteri 17 Ağustos tarihinde başladı ve  25 Ağustos tarihine kadar gerçekleşmeye devam edecek . Kurulan özel sahnede gerçekleşen sahne şovu, her gün 13:00,15:00,17:00 saatlerinde toplam üç seans olarak yapılmaya devam edecek. M1 Adana mobil uygulasını indiren ve onay kodunu gönderen tüm katılımcılar ücretsiz olarak etkinliğe katılabilecek.     M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

M1 Adana Avm’de gerçekleşen etkinlikte çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi film ‘Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’ çocuklar ile  buluştu.

 

 

M1 Adana AVM, çocuklara ve eğitime verdiği önem ile birlikte çocukları, onlar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. M1 Adana AVM’ de gerçekleşen etkinlikte Uğur Böceği ve Kara Kedi yeni maceralarıyla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Çocuklar, Uğur Böceği ve Kara Kedi’nin onlar için hazırlamış olduğu şovu beklerken profesyonel dekor ve animatör ekibi ile oyunlar oynayıp dans ettiler. Daha Sonra sahneye çıkan Uğur Böceği ve Kara Kedi çocukların neşeli bakışları ile süper kahraman olmanın zorluklarından ve yaşadıkları maceralardan çocuklara müzik ve dans performansı ile birlikte gösteri düzenlediler. Çocukların yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlik Uğur Böceği ve Kara Kedi ile birlikte çektirmiş oldukları hatıra fotoğrafı ile son buldu. İzleyenlerin beğenisini toplayan gösteri 17 Ağustos tarihinde başladı ve  25 Ağustos tarihine kadar gerçekleşmeye devam edecek . Kurulan özel sahnede gerçekleşen sahne şovu, her gün 13:00,15:00,17:00 saatlerinde toplam üç seans olarak yapılmaya devam edecek. M1 Adana mobil uygulasını indiren ve onay kodunu gönderen tüm katılımcılar ücretsiz olarak etkinliğe katılabilecek.

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.