Muğlalı ziraat mühendisi Tarsus’u tercih etti

14.08.2017 - 12:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1187+ kez okundu.
 

Muğlalı ziraat mühendisi Tarsus’u tercih etti

      Muğla Tarım İl Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Metin Altınok, fel fıtığı ameliyatı için Medical Park Tarsus Hastanesi’ni tercih etti MEDİCAL Park Tarsus Hastanesi, Türkiye’nin dört bir yanından hastalara hizmet vermeye devam ediyor. Muğla Tarım İl Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Metin Altınok, yaklaşık 8 aydır yaşadığı bel fıtığı hastalığının tedavisi için Medical Park Tarsus Hastanesi’ne geldi. Altınok, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı op. Dr. Ramazan Fesli’nin gerçekleştirdiği operasyonla sağlığına kavuştu. TAVSİYE ÜZERİNE GELDİM Ziraat Mühendisi Metin Altınok, tavsiye üzerine Tarsus’a geldiğini belirterek, “Hastalığım başladığından bu yana tedavi için en uygun hastaneyi araştırıyordum. Tanıdıklarım vasıtasıyla, Medical Park Tarsus Hastanesi’ni tercih ettim. Ameliyat yeni oldu ama kendimi şimdiden çok iyi hissediyorum” dedi. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise Tarsus ve Mersin dışından gelen hasta sayısının sürekli arttığını söyledi.

 

 

 

Muğla Tarım İl Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Metin Altınok, fel fıtığı ameliyatı için Medical Park Tarsus Hastanesi’ni tercih etti

MEDİCAL Park Tarsus Hastanesi, Türkiye’nin dört bir yanından hastalara hizmet vermeye devam ediyor. Muğla Tarım İl Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Metin Altınok, yaklaşık 8 aydır yaşadığı bel fıtığı hastalığının tedavisi için Medical Park Tarsus Hastanesi’ne geldi. Altınok, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı op. Dr. Ramazan Fesli’nin gerçekleştirdiği operasyonla sağlığına kavuştu.

TAVSİYE ÜZERİNE GELDİM

Ziraat Mühendisi Metin Altınok, tavsiye üzerine Tarsus’a geldiğini belirterek, “Hastalığım başladığından bu yana tedavi için en uygun hastaneyi araştırıyordum. Tanıdıklarım vasıtasıyla, Medical Park Tarsus Hastanesi’ni tercih ettim. Ameliyat yeni oldu ama kendimi şimdiden çok iyi hissediyorum” dedi. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise Tarsus ve Mersin dışından gelen hasta sayısının sürekli arttığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.