Muharrem İnce, parti kurması için kendisine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi

GÜNDEM 08.08.2020 - 09:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2385+ kez okundu.
 

Muharrem İnce, parti kurması için kendisine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi

Son günlerin en çok konuşulan ismi Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen yeni parti desteğine ve CHP içinden gelen eleştirilere tek mesajda yanıt verdi. İnce, AK Parti ve CHP'nin yeni partilerle ilgili verdiği tepkiler için "Yok birbirlerinden farkları" dedi. Resmen açıklamasa da yeni parti kuracağına kesin gözüyle bakılan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İnce, "Bir tarafta Ak Parti'den ayrılanlara "Ümmeti bölmeyin", CHP'den ayrılma iddialarına "en doğal hakkı" deniliyor. Diğer tarafta ise Ak Parti'den ayrılanlar demokrasi kahramanı, CHP'de rahatsız olanlar sarayın adamı. Yok birbirlerinden farkları..." mesajını paylaştı.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen yeni parti desteğine ve CHP içinden gelen eleştirilere tek mesajda yanıt verdi. İnce, AK Parti ve CHP'nin yeni partilerle ilgili verdiği tepkiler için "Yok birbirlerinden farkları" dedi.

Resmen açıklamasa da yeni parti kuracağına kesin gözüyle bakılan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İnce, "Bir tarafta Ak Parti'den ayrılanlara "Ümmeti bölmeyin", CHP'den ayrılma iddialarına "en doğal hakkı" deniliyor. Diğer tarafta ise Ak Parti'den ayrılanlar demokrasi kahramanı, CHP'de rahatsız olanlar sarayın adamı. Yok birbirlerinden farkları..." mesajını paylaştı.

Muharrem İnce, parti kurması için kendisine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.