MUHARREM VE ONUR TURUNCU BEYAZLI OLDU

SPOR 22.06.2017 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2366+ kez okundu.
 

MUHARREM VE ONUR TURUNCU BEYAZLI OLDU

Adanaspor, Eyüpspor’dan Muharrem Doğan ve Adana Demirspor’dan Onur Akbay’ı transfer etti.
Turuncu beyazlılar, son olarak TFF 2.Lig'de forma giyen defans oyuncusu Muharrem Doğan ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki defans oyuncusu Muharrem Doğan,” Adanaspor’da olmaktan çok mutluyum. Umarım bu yıl Adanaspor’u tekrar Süper Lig’e taşırız” dedi.  En son Adana Demirspor'da forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Onur Akbay, Adanaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Onur Akbay,”Adanaspor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Adanaspor, Eyüpspor’dan Muharrem Doğan ve Adana Demirspor’dan Onur Akbay’ı transfer etti.

Turuncu beyazlılar, son olarak TFF 2.Lig'de forma giyen defans oyuncusu Muharrem Doğan ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki defans oyuncusu Muharrem Doğan,” Adanaspor’da olmaktan çok mutluyum. Umarım bu yıl Adanaspor’u tekrar Süper Lig’e taşırız” dedi. 
En son Adana Demirspor'da forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Onur Akbay, Adanaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Onur Akbay,”Adanaspor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.