MÜLAZIMOĞLU’NDAN İNCE DAVET

SİYASET 17.05.2018 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2290+ kez okundu.
 

MÜLAZIMOĞLU’NDAN İNCE DAVET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili aday adayı Dt. Zafer Mülazımoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.
“UĞUR MUMCU’DA BULUŞALIM” Ceyhan ve Yumurtalık’ta halkla buluşan, esnaf gezisinde bulunan Mülazımoğlu, partisinin Seyhan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partili partisiz tüm yurttaşları Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin Adana mitingine davet eden Mülazımoğlu, “20 Mayıs Pazar Günü saat 16.00’da  Uğur Mumcu Meydanı’nda buluşalım” dedi. BAĞIMSIZ İRADENİN SİMGESİ  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı da veren Mülazımoğlu, "19 Mayıs halkımızın özgür ve bağımsız yaşama iradesinin simgesidir. Tek adam rejimi kurup, tüm halkın özgürlüğünü gasp ederek kendi rejimlerini kuracağını düşünenler amaçlarına ulaşamayacaktır" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili aday adayı Dt. Zafer Mülazımoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

“UĞUR MUMCU’DA BULUŞALIM”
Ceyhan ve Yumurtalık’ta halkla buluşan, esnaf gezisinde bulunan Mülazımoğlu, partisinin Seyhan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partili partisiz tüm yurttaşları Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin Adana mitingine davet eden Mülazımoğlu, “20 Mayıs Pazar Günü saat 16.00’da  Uğur Mumcu Meydanı’nda buluşalım” dedi.
BAĞIMSIZ İRADENİN SİMGESİ 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı da veren Mülazımoğlu, "19 Mayıs halkımızın özgür ve bağımsız yaşama iradesinin simgesidir. Tek adam rejimi kurup, tüm halkın özgürlüğünü gasp ederek kendi rejimlerini kuracağını düşünenler amaçlarına ulaşamayacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.