Mülazımoğlu CHP’den adaylık başvurusunu yaptı

GÜNDEM 06.05.2018 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1611+ kez okundu.
 

Mülazımoğlu CHP’den adaylık başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi Dt. Zafer Mülazımoğlu, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.  “HAZIRIM” CHP Adana milletvekilliği için sahaya inen Mülazımoğlu, çalışmalarına başladı. 24 Haziran’daki seçimlerin ülkenin gelip dayandığı nokta açısından son derece önemli olduğun altını çizen Mülazımoğlu, “Yoksulluk, yolsuzluk, iş,kadın ve çocuk cinayetlerinde başı çeken ülkeler arasına girdik. Basın özgürlüğü yok, adalet yok, hukuk yok. Bu ülkenin karanlıktan aydınlığa çıkmasına omuz vermek için bu onurlu göreve hazırım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi Dt. Zafer Mülazımoğlu, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

“HAZIRIM”
CHP Adana milletvekilliği için sahaya inen Mülazımoğlu, çalışmalarına başladı. 24 Haziran’daki seçimlerin ülkenin gelip dayandığı nokta açısından son derece önemli olduğun altını çizen Mülazımoğlu, “Yoksulluk, yolsuzluk, iş,kadın ve çocuk cinayetlerinde başı çeken ülkeler arasına girdik. Basın özgürlüğü yok, adalet yok, hukuk yok. Bu ülkenin karanlıktan aydınlığa çıkmasına omuz vermek için bu onurlu göreve hazırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.