Murat Cavcav'dan hakem eleştirisi

SPOR 10.03.2020 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2379+ kez okundu.
 

Murat Cavcav'dan hakem eleştirisi

Murat Cavcav, Antalyaspor karşısında 21 kişilik kadroda altyapıdan 8 oyuncunun yer aldığına işaret ederek, şöyle devam etti: Bu gençlerimizin 5'i maçta görev de aldı. Bizim de taraftarımızın da hayali, amacı, bu sayının artması. Hocamız da altyapımızla koordineli çalışarak, amacımıza, hayalimize destek veriyor. Altyapı hocalarımıza başta da Hamza hocamıza bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Antalyaspor futbolcularını da centilmence mücadeleleri için kutluyorum. Maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı ama taraftarımız, sahadaki oyun ve atmosfer bize güzel hayaller kurdurdu. Gelecek adına umutluyuz." "Hakemlerimizle ilgili konuşmayı, değerlendirme yapmayı hiç istemiyorum ama öyle şeyler de oluyor ki insan söylemeden de geçemiyor." ifadesini kullanan Cavcav, "Herkesin şikayetçi olduğu konu hakemler, öyle ya da böyle gündemde ön plana çıkıyor. Antalyaspor maçımızın henüz başlarında ceza alanında Sessegnon'un kolundan çekilmesinin, Sio'nun pozisyonunda rakibin açık eline çarpan topun yön değiştirmesinin o kadar kamera ve imkana rağmen görülmemesi bizi hakikaten düşündürüyor." şeklinde görüş belirtti.

Murat Cavcav, Antalyaspor karşısında 21 kişilik kadroda altyapıdan 8 oyuncunun yer aldığına işaret ederek, şöyle devam etti:

Bu gençlerimizin 5'i maçta görev de aldı. Bizim de taraftarımızın da hayali, amacı, bu sayının artması. Hocamız da altyapımızla koordineli çalışarak, amacımıza, hayalimize destek veriyor. Altyapı hocalarımıza başta da Hamza hocamıza bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Antalyaspor futbolcularını da centilmence mücadeleleri için kutluyorum.
Maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı ama taraftarımız, sahadaki oyun ve atmosfer bize güzel hayaller kurdurdu. Gelecek adına umutluyuz."

"Hakemlerimizle ilgili konuşmayı, değerlendirme yapmayı hiç istemiyorum ama öyle şeyler de oluyor ki insan söylemeden de geçemiyor." ifadesini kullanan Cavcav, "Herkesin şikayetçi olduğu konu hakemler, öyle ya da böyle gündemde ön plana çıkıyor. Antalyaspor maçımızın henüz başlarında ceza alanında Sessegnon'un kolundan çekilmesinin, Sio'nun pozisyonunda rakibin açık eline çarpan topun yön değiştirmesinin o kadar kamera ve imkana rağmen görülmemesi bizi hakikaten düşündürüyor." şeklinde görüş belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.