MÜSİAD Adana, Türkiye birincisi

GÜNDEM 14.05.2018 - 08:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1725+ kez okundu.
 

MÜSİAD Adana, Türkiye birincisi

MÜSİAD Genel Merkezi, şubelerini değerlendirdi. Burhan Kavak’ın başkanlığını yaptığı MÜSİAD Adana Türkiye birincisi oldu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi, belirlediği performans kriterleri ile tüm şubelerini değerlendirdi. Tüm kriterlerde en yüksek puanı alan MÜSİAD Adana şubeler arasında birinci oldu.   Önceki gün Trabzon’da gerçekleştirilen ‘Başkanlar Toplantısı’nda birincilik belgesini MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın elinden alan Burhan Kavak, ödülde yönetim kurulu üyelerinin, şube görevlilerinin ve tüm üyelerin payı olduğunu belirterek, “Her arkadaşımıza emekleri için çok teşekkür ediyorum. Elbette önemli bir ödül. Bizler şirketlerine, şehirlerine ve ülkelerine katkı koydukça mutlu olan, hep daha güzeli, daha hayırlısı için çaba sarf eden bir ailenin fertleriyiz. Genel merkezimize teşekkür ediyoruz. Bu ödülü her yıl almamızı sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz” dedi. Bu arada Genç MÜSİAD’lar arasında gerçekleştirilen değerlendirmede de başkanlığını Av. M.Veysel Gök’ün yaptığı Genç MÜSİAD Adana da Türkiye birincisi oldu. Böylece Adana iki birinciliğin aynı anda sahibi oldu.
MÜSİAD Genel Merkezi, şubelerini değerlendirdi. Burhan Kavak’ın başkanlığını yaptığı MÜSİAD Adana Türkiye birincisi oldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi, belirlediği performans kriterleri ile tüm şubelerini değerlendirdi. Tüm kriterlerde en yüksek puanı alan MÜSİAD Adana şubeler arasında birinci oldu.

 

Önceki gün Trabzon’da gerçekleştirilen ‘Başkanlar Toplantısı’nda birincilik belgesini MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın elinden alan Burhan Kavak, ödülde yönetim kurulu üyelerinin, şube görevlilerinin ve tüm üyelerin payı olduğunu belirterek, “Her arkadaşımıza emekleri için çok teşekkür ediyorum. Elbette önemli bir ödül. Bizler şirketlerine, şehirlerine ve ülkelerine katkı koydukça mutlu olan, hep daha güzeli, daha hayırlısı için çaba sarf eden bir ailenin fertleriyiz. Genel merkezimize teşekkür ediyoruz. Bu ödülü her yıl almamızı sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Genç MÜSİAD’lar arasında gerçekleştirilen değerlendirmede de başkanlığını Av. M.Veysel Gök’ün yaptığı Genç MÜSİAD Adana da Türkiye birincisi oldu. Böylece Adana iki birinciliğin aynı anda sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.